Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Hanoi Naturally – Vietnamesisk restaurant i JLT

Hanoi Naturally, JLT, Dubai

Hanoi Naturally er en prisvenlig (efter Dubai standarder) vietnamesisk restaurant, og det er her, jeg plejer at gå hen for at få mit pho-fix. Pho er en stærkt vanedannende vietnamesisk nudelsuppe, og på Hanoi koster standardversionen kun 29AED. Dog bestiller jeg ofte Hanoi Special Pho som udover tynde skiver oksekød også indeholder kødboller, og til 35AED er det stadigvæk en rimelig pris.

En skål med pho er for det meste nok til, at jeg bliver mæt, men de gange jeg er ekstra sulten bestiller jeg en portion Goi Cuon (friske forårsruller) ved siden af. Jeg har også prøvet nogle af de andre retter på Hanoi, og nogle af dem har været ok, mens andre skuffet fælt. Nu for tiden holder jeg derfor til pho. Det er måske ikke den bedste pho i hele verden, men den er helt sikkert velsmagende og serveres med rigeligt tilbehør i form af bønnespirer, lime og friske urter.

Der er både borde indenfor og udenfor, og når vejret er fint, er bordene ud til JLT Lake klart de mest eftertragtede. Indenfor ser restauranten ud som de fleste andre vietnamesiske restauranter i den prisklasse, så det er med andre ord ikke på grund af den flotte indretning, at man skal kigge forbi. Jeg plejer at sidde ved bordet ved siden af plastikpalmen, som jeg gennem årene er blevet ret knyttet til:)

Jeg må også heller lige nævne at bønnespirerne nogle gange godt kan hænge lidt med næbbet, mens de andre gange er sprøde og spændstige. Jeg ved ikke hvad det beror på, men jeg mistænker at det har noget at gøre med, hvor godt man lykkes med at synkronisere sit besøg med restaurantens bønnespire-leverancer.

• Hanoi Naturally er travlest omkring frokosttid, hvor nabolagets kontorarbejdere flokkes til stedet.

• Hanoi Naturally ligger kun en kort gåtur fra Jumeirah Lakes Tower Metro Station. Restauranten ligger i samme plan som gangstien rundt om JLT-søen.

• De forskellige slags pho koster 29-35AED og de andre hovedretter ligger omkring 40-60 AED

Min guide til de bedste restauranter i JLT >>


Hanoi Naturally, Goldcrest Executive, Cluster C, JLT, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop