Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Häagen-Dazs Cafe i Dubai Mall

HÄAGEN-DAZS CAFE IN DUBAI MALL

Selvom vi havde planlagt den helt store shoppetur i går, blev det aldrig rigtig til noget. Årsag: Häagen-Dazs caféen og dens alt for lækre udbud af isdesserter, som bare er umulig at gå forbi. I stedet for at gå shop amok i Victoria’s Secret valgte vi derfor en moderat bersærkergang i Häagen Dazs lækre smagsvarianter krydret med varm karamel og hindbærpuré.

Jeg ved ikke hvilken jeg synes var bedst, men det bliver nok uafgjort mellem den med hot fudge og den med brownie. Den ideelle kombination will jo være hot fudge med brownie, så Häagen-Dazs, hvis I læser med her, så venligst notér.

Rikke ledte egentlig efter en duftolie, og hun fandt en i Sephora, som duftede helt udmærket. Desværre hed den Alien, hvilket altså bare er et mega-kikset navn. Jeg ved godt, at Thierry Mugler også har lavet en Alien parfume, som vist nok er vældig populær, men jeg kan altså ikke lade være med at forbinde ”Alien” med slimede rumvæsner og Sigourney Weaver i Commando-outfit og seriøst, hvem gider at lugte af gammelt uhyre?

I morgen skal vi mødes med nogle venner i Madinat Jumeirah, og jeg ved, at Rikke tidligere har købt en duftolie nede i Souk Madinat, med det mere neutrale navn ”Arabian nights”, så måske hun kan finde den igen (eller også kan hun købe alien-olien og blive drillet af mig til evig tid, he he:) )

Rikkes sidste aften i Dubai – Trader Vic’s i Madinat Jumeirah >>

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop