Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

The Sum Of Us – Hyggelig café i Dubai

The Sum Of Us, Dubai

The Sum of Us har været lidt af en foodie-magnet de sidste par år, men caféen ligger helt nede i Trade Centre-området, hvilket er lysår fra mit naturlige habitat, så det var ikke før i går at jeg endelig fik slæbt mig derned. Vejret i Dubai er fantastisk lige nu, så selvom det blæste, bad jeg om et bord udenfor.

Jeg bestilte Eggs Florentine, som er Eggs Benedict med spinat. Pocherede æg med hollandaisesauce er for mig lidt af en lakmustest for caféer. Er hollandaisen god, så er alting godt, men kan de ikke lave en ordentlig hollandaise, bliver jeg automatisk skeptisk til resten af foretagendet.

Personalet spurgte mig, hvordan jeg ville have mine æg, og jeg svarede, at blommen gerne måtte være flydende, men ikke hviden, og de ankom præcis som jeg havde bedt om. Æggene, som var fra fritgående høns, tronede ovenpå en croissant i stedet for den sædvanlige engelske muffin, og det skal jeg være den sidste til at klage over, da jeg tit synes at de der muffins kan blive lidt tørre.

Alle elsker The Sum of Us’ French Toast med Salted Caramel, så den måtte jeg selvfølgelig også smage. Det var den ondeste toast! Den var totalt loaded med banan, mascarpone og små kugler med peanut butter, og den gjorde sig ikke kun godt på Instagram, den smagte også fantastisk.

Personerne bag The Sum of Us er de samme, som dem, der står bag caféerne Tom & Serg og Common Grounds, der også er mega-populære hernede. Det skinner igennem både i menuen og i indretningen, men det gør nu ikke noget, for hvorfor skal man ændre et koncept, der uden tvivl fungerer.

Da jeg var på The Sum Of Us kunne jeg ikke lade være med at lægge mærke til en pige ovre i hjørnet, der nok brugte omkring en halv times tid på at fotografere sin tallerken fra alle vinkler og kanter. Jeg har jo selv været lige sådan, og for nogle år siden, ville jeg have været den, der kravlede rundt, for at få den bedste vinkel.

Jeg har jo givet mig selv en tidsgrænse på 5 minutter til at tage billeder af min mad, for ellers tager det hurtigt overhånd, og maden bliver kold, mens man knipser løs. Derudover er det altså også lidt mangel på respekt både over for de andre gæster, men også over for kokken, som nok gerne vil have, at man spiser maden, mens den er varm. Da jeg så hende pigen i går, gik det dog for alvor op for mig, hvor absurd det rent faktisk virker, når det nærmest bliver en besættelse at fotografere sin mad, og jeg fik mindet mig selv om at kameraet ikke altid behøver at spise først.


The Sum Of Us, Ground Floor  Burj al Salam, Trade Centre Area, Dubai, Tlf: +971 56 445 7526

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop