Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Morgenmad i Dubai Marina – Mine favoritter

Morgenmad i Dubai Marina

At gå ud at spise morgenmad er en hverdagsluksus, jeg ofte under mig selv. Jeg bor I Dubai Marina, og her har man et rigtig godt udvalg af morgenmadsrestauranter. De fleste henvender sig til turisterne og den store andel europæiske expats i området, og de restauranter I finder nedenfor er derfor primært rettet mod vestlige ganer.

Bistro des Arts

Denne hyggelige franske bistro har en fantastisk placering i smørhullet af Dubai Marina, lige ved siden af Marina Mall. Deres Eggs Benedicts med oksekødsbacon er fantastisk, og kaffen er også kræs for kendere. Mna kan både sidde udenfor og indenfor.

Hvad skal man smage? Deres French Toast (pain perdu) og så selvfølgelig deres Eggs Benedict.

Bistro des Arts, Dubai Marina (ved siden af Dubai Mall og The Address), Dubai, Tlf: +971(0)4 55 11 576, Åbningstider: Man-Søn 7:30 – 23:00

> Besøg Bistro des Arts’ website

Baker & Spice

Baker & Spice er blandt pionererne i Dubai hvad angår økologiske råvarer. Derudover får de mange af deres ingredienser fra lokale farmere, så man kan spise med god samvittighed overfor miljøet. I lang tid har Baker & Spice været en velbevaret hemmelighed blandt beboerne på Marina Promenade, for hvis man ikke bor der, så er chancen for, at man bare lige kigger forbi minimal. Nu er kvalitet og økologi ikke gratis, og det kan være en ret dyr fornøjelse at spise på Baker & Spice. Maden er dog rigtig god, så har man ikke noget imod at betale ekstra for sin bæredygtige morgenmad, så kan Baker & Spice uden tvivl anbefales.

Hvad skal man bestille? Deres blåbærspandekager med mascarponecreme er fantastiske. Jeg kan også godt lide deres Eggs Benedict, men den er ret dyr.

Baker & Spice, Marina Promenade, Dubai Marina, Dubai, Tlf: +971(0)4 36 24 686, Åbningstider: Alle dage:  8:00 -23:00

> Besøg Baker & Spice’s website

Café Bateel

Jeg gik forbi Café Bateel mange gange, før jeg endelig vovede mig indenfor, for udefra ser Café Bateel nemlig ret ordinær ud.  Jeg skal også være ærlig og sige, at jeg faktisk foretrækker deres frokostretter. Morgenmaden er dog stadigvæk helt ok, og standarden på både mad og service er altid i top (tro mig, jeg har efterhånden spist der mere end 20 gange). I de koldere måneder er bordene udenfor blandt de mest eftertragtede i denne del af Marinaen.

Hvad skal man bestille? Deres Shakshouka (en regional ret med æg bagt i en krydret rød sauce) er rigtig god.

Café Bateel, Marina Walk, Dubai Marina, Dubai, Tlf: 9714 368 4697, Åbningstider: Lør-ons: 7:30- 24:00, Tor+Fre: 7:30 – 1:00

> Besøg Café Bateel’s website

Le Pain Quotidien

Poul og jeg plejede at bo 5 minutter fra Le Pain Quotidien, så “Le Pain”, som Poul kalder dem (udtalt som engelsk ”Pain”) plejede at være vores stamsted for morgenmad. Maden på den belgiske bagerkæde/restaurant er økologisk, og deres brød er virkelig godt med masser af bid i. Jeg kan derimod ikke lide deres Eggs Benedict sauce og deres røgede laks. Le Pain Quotidien ligger i Marina Mall, men man kan både sidde udendørs og indendørs. Restauranten er stort set altid velbesøgt, og i weekenden kan det være svært at få fingre i et af de gode borde udenfor.

Hvad skal man bestille? Man får mest for pengene, hvis man bestiller en af deres brunch-menuer (The Angler og The Butcher). Deres chia pudding er også rigtig god, men ikke stor nok som morgenmad i sig selv. Jeg plejer at nuppe en som dessert.

Le Pain Quotidien, Marina Mall, Dubai Marina, Dubai,  Tlf:  +971 (0) 4 190595, Åbningstider: Alle dage 7:30 – 23:00

> Besøg Le Pain Quotidien’s website

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop