Dubai: Milkcow (LUKKET) – Koreansk softice med det hele

Milkcow

Der er ikke noget der slår en dansk gammeldags isvaffel, men de er svære at finde i Dubai, og i mangel af bedre, så er Milkcow et rigtig godt alternativ. Det er faktisk næsten et år siden, at jeg var derovre for første gang, men af en eller anden grund glemte jeg fuldstændig at jeg da selvfølgelig skulle blogge lidt om den oplevelse, for tips om god softice kan man jo aldrig få for mange af.

Milkcow er en koreansk softice-kæde, og det var faktisk i forbindelse med min rejse til Seoul for et stykke tid siden, at jeg kom i tanke om, at jeg da også skulle se at få det blogindlæg gjort færdigt. Da jeg gik omkring i Gangnam en dag, så jeg nemlig en Milkcow-butik inklusive en flere meter lang kø udenfor. I Dubai har jeg endnu ikke oplevet, at der har været kø, men det kan måske skyldes, at Milkcow ligger ret godt gemt væk inde i en lejlighedsbygning i den rolige del af JBR.

Jeg bestilte en Mont Blanc, som er softice med knuste Oreos på toppen, æblesirup og candyfloss og ekstra bikage, mens Poul fik en mere afdæmpet Affogato (softice med espresso). Begge desserter havde hver deres charme, men når man nu har muligheden for at gå topping-bananas, så synes jeg da man skal gribe chancen:)

En helt almindelig softice koster 18 AED, men skal man have en af de mere imponerende kreationer, koster det omkring 27AED

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje