Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: JB’s Gastropub – Udendørs hygge på JBR

JB's Gastropub, JBR Dubai

Jeg var i København til Valentine’s Day, og selvom Poul og jeg ikke plejer at fejre Valentine’s Day, så kan man jo altid bruge en undskyldning for at tage ud at spise. Inden jeg tog fra Dubai havde vi derfor date night på JB’s Gastropub på JBR.

Restauranten ligger godt gemt væk bag en hæk på siden af Amwaj Rotana, så hvis man ikke kender til JB’s, er det let at komme til at gå lige forbi en Dubais mest populære restauranter lige nu. Hækken har dog en særdeles vigtig funktion, for i Dubai må man nemlig ikke drikke alkohol offentligt. Sidder man bag en høj hæk inde på et hotelområde, er det derimod en anden sag.

Vi var en halv time lidt forsinkede, så vores bord indenfor var blevet givet til nogle andre, men værtinden fandt et bord udenfor til os i stedet. Poul havde først set sig varm på deres ”braised short ribs” men dem kunne man desværre ikke bestille den aften. Faktisk var alle deres grillretter med gris ”unavailable”, så Poul endte i stedet for med en amerikansk ribeye steak med bearnaisesauce og shoe string fries.

Jeg synes ikke rigtig jeg havde lyst til en tung hovedret, så jeg bestilte to forretter i stedet: Rejer med chorizo og hvidløg samt grillet blæksprutte.

Rejerne smagte rigtig godt, og de små stykker chorizo gav fint modspil til rettens markante smag af hvidløg. Blækspruttearmen var dog ret stærkt forkullet. Det var mørkt ved bordet, så jeg lagde ikke mærke til, at det var så slemt, før jeg kom hjem og så billederne. Det er rigtig synd at man ikke fangede det, før den forlod køkkenet, men det kød, der ikke var brændt, smagte udmærket.

Da vi bestilte maden blev Poul spurgt, hvordan han ville have sin bøf stegt. Han svarede, at han foretrak den medium rare, men bøffen blev serveret gennemstegt. Det gjorde dog ikke så meget, for kødet var af ok kvalitet og smagte fint alligevel, men hvis man alligevel ikke har tænkt sig at efterkomme ønsket, skulle man måske lade være med at spørge?

Jeg var næsten lige ved at glemme, at vi også fik mac and cheese. Det ville have været en skam, for den var nemlig rigtig god. Den var bagt og ikke alt for oste-agtig, og portionen var stor nok til, at man sagtens kunne have bestilt den som hovedret.

Til dessert fik Poul en Strawberry Yum, som var en slags gør-det-selv isvaffel med jordbæris og alt hvad hjertet kunne begære af tilbehør, inklusive den slags slik, der ”popper” inde i munden på en. En fantastisk dessert med rigeligt til to personer.

JB’s er kendt for deres ”Adult Milkshakes,” som er milkshakes med alkohol. jeg bestilte en med smag af Strawberry Cheesecake, og den smagte supergodt. Jeg synes tit, at milkshakes kan være alt for søde, men tilsætter man lidt alkohol bliver det altså nice. Skal helt sikkert eksperimentere med dette hjemme i min egen blender.


JB’s Gastropub, Amwaj Rotana, JBR, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop