Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Dubai: Grillaften og stegt flæsk på Yuraku

Yuraku, restaurant i Dubai

Det var længe siden jeg sidst var forbi Asiana Hotel, for efter en ret skuffende fredags-buffet i starten af året, havde jeg nemlig ikke haft nogen større lyst til at komme tilbage. Da Shinae fortalte mig, at den japanske restaurant Yuraku på Asiana havde all-you-can-eat bbq med svinekød om tirsdagen, var jeg dog med på at give Asiana en chance til.

Vi samlede hurtigt resten af kliken, så vi var 8 personer i alt, der tog til bbq-aften i går. Vores bord var i et af de private rum, der også fungerer som karaoke-rum, så efter et stykke tid brød folkene i naborummet ud i koreansk K-Pop. Det var ret højt, men heldigvis lød det meget godt.

Vores bord havde en indbygget grill, så vi stegte selv vores kød. Den eneste slags svinekød de havde var noget, der mindede om stribet flæsk, men det smager jo dejligt, så ingen klager herfra. Der var også kinesisk hotpot (eller var det japansk shabu-shabu?) med i prisen, men grunden til at vi var der, var den grillede gris, så vores hotpots forblev urørte.

Barbecuen var virkelig god til prisen, men drinks var ret dyre. Jeg betalte 79AED for to dåsecolaer og en øl, hvilket jo nærmest er natklubspris. Hvis man har tænkt sig at drikke mere end en enkelt øl til maden, så er Sonamu’s Korean BBQ Night (også på Asiana) tirsdag og torsdag nok et bedre alternativ.

Restauranterne på Asiana plejede at have en loyal fanbase blandt koreanerne og japanerne i Dubai, men nu til dags virker det som om, de henvender sig mere til de filippinske expats i byen. Den filippinske restaurant Manila Grill åbnede for nylig i Asiana Hotel, og hotellet huser også den populære filippinske natklub Boracay. Udenfor Yuraku var der en stor plakat, der reklamerede for en Filippinsk Street Food Aften. Det lyder jo som et rigtigt spændende koncept, der helt sikkert skal undersøges nærmere:)


Yuraku, Asiana Hotel, Salah Al Din Street, Deira, Dubai 

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje