Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Gode veganske og vegetariske restauranter

Dubai: Gode veganske og vegetariske restauranter

Dubai har for alvor taget den plantebaserede trend til sig, og de fleste af byens restauranter har flere veganske eller vegetariske retter på menuen. Dubai har også et stort antal indiske expats, som af religiøse årsager er vegetarer, så kan man lide indisk mad, er Dubai et gastronomisk paradis. Her er nogle af mine veganske/vegetariske favoritter i Dubai:

Ingen af de nævnte restauranter serverer alkohol

Seva Table

$$

I en skøn grøn have i Jumeirah finder man Seva, som er et center for yoga, kunst, mediation og healing. Stedets hyggelige café hedder Seva Table, og her kan man bestille de lækreste veganske retter. I de køligere måneder foretrækker de fleste at sidde udendørs i haven, men om sommeren er den lyse, flot indrettede café-lokale det bedste valg. Køkkenet er ikke så stort, så det kan godt gå lidt langsomt med mad og service.

Bedst for: Morgenmad og frokost

Hvad skal man bestille? Den veganske omelet er virkelig god, og så må du også love os at prøve deres hjemmelavede kombucha.

Dubai: Gode veganske og vegetariske restauranter

Soul Sante

$$

Denne helt veganske café serverer sund og lækker mad i Dubai Marina. Menuen består af internationale retter, som gør sig godt på Instagram:)

Hvad skal man bestille? Deres Eggless Omelet og deres Jackfruit Tacos er supergode. Kommer du forbi til morgenmad, så er Coconut Pancakes et must.

Bedst for: Morgenmad og frokost

Dubai: Gode veganske og vegetariske restauranter

Little Erth

$$

Skøn restaurant i JLT med et imponerende udvalg af koldpresset juice. På madfronten byder menuen på veganske retter fra hele verden, og både restauranten og den udendørs fortovsveranda er virkelig hyggeligt indrettede, hvilket gør Little Erth til et rigtig godt valg for alle dagens måltider.

Hvad skal man bestillet? Summer Papaya Rolls og Vegan Cheese. Vegan Meatballs er også rigtig gode, hvis man vil have et mere mættende måltid.

Bedst for: Frokost og aften

Wild & The Moon Dubai

Wild & The Moon

$$

Trendy vegansk café i lige så trendy Al Serkal Avenue i Dubais nye kunstdistrikt. Caféen har et godt udvalg af forskellige bowls, med alle de veganske ingredienser der er på mode lige nu.

Hvad skal man bestille? Alle deres bowls er rigtig gode

Bedst for: Morgenmad og frokost

Dubai: Gode veganske og vegetariske restauranter

Saarangaa Bhojan Shala

$

Denne indiske restaurant er en lille perle i Dubai Marina. Der er rent og pænt indenfor, og personalet er søde til at svare på alle de spørgsmål du måtte have om maden. Restauranten er særlig kendt for dosa This Indian vegetarian restaurant feels like a hidden vegetarian gem in Dubai Marina. Very clean place (tynde og sprøde indiske pandekager) men deres forskellige menuer er også rigtig gode til prisen. Afslut måltidet med en kop indisk kaffe og nyd det lille show det er, når kaffen hældes op ved bordet.

Hvad skal man bestille? Dosa eller en af menuerne

Bedst for: Frokost og aften.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop