Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Fuchsia – Hip thaimad på Bay Square

Fuchsia, Dubai

// Trine og jeg var inviteret til at komme og spise på Fuchsia, og vi betalte ikke selv for maden.//

I går var Trine og jeg forbi Fuchsia nede. Som I ved, så banker mit hjerte særlig varmt for thaimad, og det er altid spændende at komme forbi de nyåbnede steder. Nu har Fuchsia dog faktisk været åbnet i lidt over et år, men den ligger nede ved Bay Square i Business Bay, så det er ret lang fra hvor jeg bor.

Vi bestilte en glasnudelsalat, en pad thai og en Thai burger, men køkkenet synes også, at vi skulle smage deres satay og deres corn fritters. Vi er glade for at de insisterede, for det viste sig at være virkelig godt. Ville gerne have spurgt kokken om opskriften på saucerne, som fulgte med, for de var mega-nice.

Fuchsia er særlig kendt for deres Thai Burger, som jeg har set optræde flere gange i diverse Insta feed. Jeg er dog stadigvæk lidt i tvivl om, hvad jeg synes om konceptet. Burgeren smagte rigtig godt, men som-tam (papayasalat) delen, og dermed Thai-indslaget føltes lidt søgt. Jeg er sikker på, at burgeren ville have klaret sig ganske udmærket uden. Sweet potato-fritterne ville jeg dog nødig have undværet for de var top notch. Perfekt sprøde og fantastiske sammen med sriracha-mayoen.

Pad Thai er den store test der skiller fårene fra bukkene, og der bliver skruet ekstra op for forventningerne, når man som Fuchsia har flere forskellige varianter averteret. Udenfor Thailand har jeg tit oplevet, at man ikke rigtig har styr på væden, og pad thai’en bliver derfor ofte næsten som en grød. Hos Fuchsia var der dog ingen slinger i valsen, og nudlerne havde den helt rigtige tyggemodstand. Det var det samme med glasnudelsalaten, som smagte ligesom sådan nogle gør i Bangkok. Jeg fik senere at vide at kokkene var fra Thailand, hvilket ikke kom som den store overraskelse.

Jeg var lige ved at glemme at vi også fik en omgang har gow (dumplings med rejer) i slutningen af måltidet. Jeg ved ikke rigtig hvad de lavede på menuen, men de smagte såmænd meget godt og må gerne blive der for min skyld:)

Som navnet antyder, så er Business Bay primært et forretningskvarter, og efter fyraften ligger området, inklusive restauranterne på Bay Square, øde hen. Det er aldrig sjovt at komme til en gabende tom restaurant, og slet ikke, når stedet som Fuchsia faktisk gør det ganske godt. Dog forsikrede personalet fra Fuchsia os om, at der til frokosttid altid er travlt, og det har jeg ingen grund til ikke at tro på. For med de gode takter de viste i køkkenet, kombineret med et menukort, hvor de fleste retter koster 40AED eller mindre er Fuchsia ville Fuchsia da være et oplagt sted at spise frokost, hvis man var i området.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop