Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Dubai: Frokost på Ravi i Satwa

Mutton Kadai at Ravi, Satwa, Dubai

I går var jeg i Satwa for at finde en god skrædder, og man kan jo ikke besøge Satwa uden at besøge den pakistanske restaurant Ravi, så før jeg begav mig ud på skrædderjagt, startede jeg med en gang god, pakistansk frokost.

Jeg havde først tænkt mig, at jeg skulle have en af deres gryderetter med paneer (en slags hytteost,) men det havde de desværre ikke noget af den dag. I stedet foreslog tjeneren, at jeg prøvede deres Mutton Kadai, som er en ret med fårekød i en tomat-og-kommen-baseret sauce.

Før den varme mad kommer på Ravi, får man serveret en tallerken med tomater, agurk og løg samt en skål med tynd yoghurtdressing. Jeg har stadigvæk ikke fundet ud af, om det er meningen at man skal spise den som forret, eller om det er tilbehør til den varme ret. Glemmer altid at spørge, men skal prøve at huske det næste gang.

Jeg bestilte også 3 roti, som ankom enkeltvis. Tjeneren forklarede at de andre ville dukke op, når jeg havde spist mig igennem den første, så de ikke nåede at blev kolde og kedelige.

Det var et skønt måltid, og jeg blev som altid overrasket over hvor billigt det er at spise på Ravi. Tror jeg kom af med lidt over 20AED (omkring 40kr) for roti, fåregryde og en karak chai (varm krydret te) der smagte som en stor, varm krammer. Et festmåltid til næsten ingen penge.

Læs blogindlægget om mit første besøg på Ravi >>

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.