Dubai: Frokost på Ravi i Satwa

Mutton Kadai at Ravi, Satwa, Dubai

I går var jeg i Satwa for at finde en god skrædder, og man kan jo ikke besøge Satwa uden at besøge den pakistanske restaurant Ravi, så før jeg begav mig ud på skrædderjagt, startede jeg med en gang god, pakistansk frokost.

Jeg havde først tænkt mig, at jeg skulle have en af deres gryderetter med paneer (en slags hytteost,) men det havde de desværre ikke noget af den dag. I stedet foreslog tjeneren, at jeg prøvede deres Mutton Kadai, som er en ret med fårekød i en tomat-og-kommen-baseret sauce.

Før den varme mad kommer på Ravi, får man serveret en tallerken med tomater, agurk og løg samt en skål med tynd yoghurtdressing. Jeg har stadigvæk ikke fundet ud af, om det er meningen at man skal spise den som forret, eller om det er tilbehør til den varme ret. Glemmer altid at spørge, men skal prøve at huske det næste gang.

Jeg bestilte også 3 roti, som ankom enkeltvis. Tjeneren forklarede at de andre ville dukke op, når jeg havde spist mig igennem den første, så de ikke nåede at blev kolde og kedelige.

Det var et skønt måltid, og jeg blev som altid overrasket over hvor billigt det er at spise på Ravi. Tror jeg kom af med lidt over 20AED (omkring 40kr) for roti, fåregryde og en karak chai (varm krydret te) der smagte som en stor, varm krammer. Et festmåltid til næsten ingen penge.

Læs blogindlægget om mit første besøg på Ravi >>

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje