Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Frokost på Prato

Dubai: Market Lunch på Prato

Den italienske restaurant Prato, er en af de restauranter vi er blevet rigtig glade for i vores nye nabolag. Vi har tit været forbi til morgenmad eller aftensmad, og både mad og service har altid været rigtig godt. Forleden havde vi besøg fra Sverige, og efter en runde golf var vi godt sultne, så vi besluttede os for at prøve deres Market Lunch, som er en 3-retters menu, de serverer til frokost.

Til forret fik vi en slags ravioli med hummersuppe, og til hovedret havde jeg valgt zucchinilasagne. Desserten var selvfølgelig en tiramisu, for er der tiramisu på menuen, så er det altid det jeg vælger. Jeg elsker tiramisu, så jeg blev glad, da jeg så, at de serverede en ordentlig portion, og ikke en af de der små snapseglas, man nogle gange bliver spist af med. Virkelig lækker frokost, til en virkelig god pris.

Hver gang jeg spiser på Prato bliver jeg også positivt overrasket over hvor godt de mestrer den svære balancegang det er, hele tiden at være nærværende uden at være påtrængende. Skønt at have sådan et sted lige i nærheden.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop