Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

Dubai: Frokost på Prato

Dubai: Market Lunch på Prato

Den italienske restaurant Prato, er en af de restauranter vi er blevet rigtig glade for i vores nye nabolag. Vi har tit været forbi til morgenmad eller aftensmad, og både mad og service har altid været rigtig godt. Forleden havde vi besøg fra Sverige, og efter en runde golf var vi godt sultne, så vi besluttede os for at prøve deres Market Lunch, som er en 3-retters menu, de serverer til frokost.

Til forret fik vi en slags ravioli med hummersuppe, og til hovedret havde jeg valgt zucchinilasagne. Desserten var selvfølgelig en tiramisu, for er der tiramisu på menuen, så er det altid det jeg vælger. Jeg elsker tiramisu, så jeg blev glad, da jeg så, at de serverede en ordentlig portion, og ikke en af de der små snapseglas, man nogle gange bliver spist af med. Virkelig lækker frokost, til en virkelig god pris.

Hver gang jeg spiser på Prato bliver jeg også positivt overrasket over hvor godt de mestrer den svære balancegang det er, hele tiden at være nærværende uden at være påtrængende. Skønt at have sådan et sted lige i nærheden.