Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Frokost på Little Erth

Dubai: Frokost på Little Earth

I sidste uge tog Polle og jeg til JLT for at spise frokost. JLT ligger på den anden side af SZR, overfor Dubai Marina, og jeg plejer at sige at JLT er som Marinaen uden alle yachts og turister. Til gengæld er der rigtig mange gode og billige restauranter, og en af vores gamle favoritter er Little Erth, som er en hyggelig lille restaurant med plantefokus.

Jeg bestiller altid den veganske ost, som bliver serveret med sprøde, sumakkrydrede pita-chips og er perfekt at gnaske på, mens man venter på resten af maden. Jeg fortryder lidt, at jeg ikke også bestilte en portion ost til at tage med hjem, da det er en rigtig lækker snack, der holder sig fint nogle dage i køleskabet.

Polle elsker deres Spaghetti Marinara med fuldkornsspaghetti og veganske boghvedekødboller, så den bestilte han. Det er en ret stor portion, og den mætter rigtig godt, så den kan anbefales, hvis man er en af dem der tvivler på, om man mon bliver mæt nok af et plantebaseret måltid.

Til ”dessert” fik jeg Little Erth’s 24K latte, som jeg troede var ny på menuen, men som ifølge personalet har været der siden de åbnede. Man skal lige røre lidt i den, for der danner sig hurtigt bundfald. Det er en gurkemejelatte med mandelmælk, ingefær og kanel, og den er ret stærk og krydret i smagen, men samtidig blød og cremet. Superlækkert!

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop