Dubai: Frokost på Little Erth

Dubai: Frokost på Little Earth

I sidste uge tog Polle og jeg til JLT for at spise frokost. JLT ligger på den anden side af SZR, overfor Dubai Marina, og jeg plejer at sige at JLT er som Marinaen uden alle yachts og turister. Til gengæld er der rigtig mange gode og billige restauranter, og en af vores gamle favoritter er Little Erth, som er en hyggelig lille restaurant med plantefokus.

Jeg bestiller altid den veganske ost, som bliver serveret med sprøde, sumakkrydrede pita-chips og er perfekt at gnaske på, mens man venter på resten af maden. Jeg fortryder lidt, at jeg ikke også bestilte en portion ost til at tage med hjem, da det er en rigtig lækker snack, der holder sig fint nogle dage i køleskabet.

Polle elsker deres Spaghetti Marinara med fuldkornsspaghetti og veganske boghvedekødboller, så den bestilte han. Det er en ret stor portion, og den mætter rigtig godt, så den kan anbefales, hvis man er en af dem der tvivler på, om man mon bliver mæt nok af et plantebaseret måltid.

Til ”dessert” fik jeg Little Erth’s 24K latte, som jeg troede var ny på menuen, men som ifølge personalet har været der siden de åbnede. Man skal lige røre lidt i den, for der danner sig hurtigt bundfald. Det er en gurkemejelatte med mandelmælk, ingefær og kanel, og den er ret stærk og krydret i smagen, men samtidig blød og cremet. Superlækkert!

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.