Dubai: Frokost på Little Erth

Dubai: Frokost på Little Earth

I sidste uge tog Polle og jeg til JLT for at spise frokost. JLT ligger på den anden side af SZR, overfor Dubai Marina, og jeg plejer at sige at JLT er som Marinaen uden alle yachts og turister. Til gengæld er der rigtig mange gode og billige restauranter, og en af vores gamle favoritter er Little Erth, som er en hyggelig lille restaurant med plantefokus.

Jeg bestiller altid den veganske ost, som bliver serveret med sprøde, sumakkrydrede pita-chips og er perfekt at gnaske på, mens man venter på resten af maden. Jeg fortryder lidt, at jeg ikke også bestilte en portion ost til at tage med hjem, da det er en rigtig lækker snack, der holder sig fint nogle dage i køleskabet.

Polle elsker deres Spaghetti Marinara med fuldkornsspaghetti og veganske boghvedekødboller, så den bestilte han. Det er en ret stor portion, og den mætter rigtig godt, så den kan anbefales, hvis man er en af dem der tvivler på, om man mon bliver mæt nok af et plantebaseret måltid.

Til ”dessert” fik jeg Little Erth’s 24K latte, som jeg troede var ny på menuen, men som ifølge personalet har været der siden de åbnede. Man skal lige røre lidt i den, for der danner sig hurtigt bundfald. Det er en gurkemejelatte med mandelmælk, ingefær og kanel, og den er ret stærk og krydret i smagen, men samtidig blød og cremet. Superlækkert!

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje