Dubai: Frokost på Hyu Korean Restaurant

Hyu Koreansk restaurant i Dubai

For et stykke tid siden mødtes jeg til frokost med Shinae. Jeg havde en 50% rabatkupon fra Groupon til Hyu Korean Restaurant, så det var oplagt, hvor vi skulle spise. Shinae er fra Korea, så hun kunne fortælle mig lidt om koreansk mad i løbet af måltidet.

Jeg var nysgerrig efter at prøve noget andet end den sædvanlige bimbimbap (en koreansk risret), så jeg foreslog at Shinae bestilte for os. Vi fik en rigtig god og kraftig oksekødssuppe, en koreansk omelet, og ja, så lige en omgang bibimbap. Maden smagte dejligt og personalet virkede også venlige, men vi så ikke så meget til dem, hvilket Shinae bemærkede. I Korea er det nemlig kutyme på bedre restauranter, at ejeren af restauranten personligt er der for at byde velkommen, samt for at sige farvel og på gensyn efter måltidet. På Hyu og de andre koreanske restauranter, som jeg har besøgt i Dubai, virker det dog som om man har outsourcet den funktion til andre medarbejdere.

Vi var de eneste gæster i restauranten den dag, men fordi vi sad inde i en af de små, afskærmede båse føltes det ikke så gabende tomt, som man kunne have frygtet. Maden smagte dejligt, men den lange tur dertil var lidt af et turnoff. Derudover er det jo aldrig sårlig fedt at være de eneste gæster i restauranten, men hvem ved? Måske er Hyu et af den slags steder, som slumrer i løbet af dagen og først for alvor vågner op henad aftenen?

Opdatering: Hyu er nu flyttet til nye lokaler i JLT, som er meget tættere på Marinaen hvor jeg bor, og det virker også som om de har fået flere gæster.

Min guide til andre gode restauranter i JLT


Hyu Korean Restaurant, Cluster O, JLT, Dubai

Nedenfor er en lille video fra vores frokost:

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje