Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Frokost på Fümé

Portobello with ponzu sauce and garlic, Fume Dubai

Trusted Foodie Friend 1+2 arbejder begge to i Dubai Marina, så Fümé i Pier 7 lå lige til højrebenet for vores seneste frokost-date. Fümé flirter løs med en række forskellige køkkener. Nogle gange går det rigtig godt (jeg vil for evigt mindes deres koreansk-inspirerede Beef Brisket Lettuce Wraps med glæde) mens det andre gange ikke er så vellykket. Tag fx deres Thai Beef Salad, som vist stadigvæk rumsterer på menuen, og som bestemt ikke kan anbefales.

Denne gang var vi dog heldige med alt hvad vi bestilte. Alt med undtagelse af deres Steak Tartare. Ifølge Trusted Foodie Friend 1 var det rigtig skidt, og ægget havde en underlig smag, som man ikke vil have at æg skal ha’. Ville jeg prøve at smage? Hmm..nej tak. Så selvom tataren jo ser bedårende ud på billedet, så røg den altså tilbage til køkkenet igen.

Laksa er en af den slags retter, som jeg altid bestiller, når jeg er for sulten til en salat, men ikke hel sulten nok til en ”rigtig” hovedret. I Dubai smager de fleste laksa ens, og ingen af dem er 100% autentiske, men gennem årene har jeg faktisk lært at sætte pris på Dubai-style laksa, og den hos Fümé er altid et sikkert kort.

Det var første gang jeg smagte deres Portobellosvampe med Ponzusauce og Hvidløg, og det var en vidunderlig ret, lavet af den slags, som får vegetarer til at hoppe af glæde, og ikke-vegetarer til at glemme alt om kød. Jeg håber den får lov til at blive på menuen i mange år fremover, for det er en skøn ret, som jeg helt sikkert vil bestille, næste gang jeg kommer forbi.

Det var torsdag og det var frokost, men godt selskab er lig med gode cocktails og Trusted Foodie Friend 1+2 hævdede begge to, at vi ikke kom uden om en runde Desert Donkeys. Frugtagtig og chili-stærk, kunne let gå hen og blive en klassiker.

Fümé, Pier 7, Dubai Marina, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop