Dubai: Frokost på Carine med Pia

Rødbedesalat på Carine, Emirates Golf Club, Dubai

Carine er den franske restaurant på Emirates Golf Club. Det er et rigtig skønt sted med god mad og det sødeste personale. Jeg mødtes med Pia til frokost, og eftersom hun ikke havde så lang tid, bestilte jeg mad til os begge to så det var klart inden hun kom.

Carine’s Harissa Prawns er en af mine yndlingsretter. De smager lidt som de rejer med hvidløg som man får i Spanien, men Harissa-krydderiet tilføjer en ekstra dimension, som bare er megalækkert. Den olie som rejerne er stegt i er fyldt med smag, og er fantastisk at dyppe brødet i.

Pia var min veninde her i Dubai. Vi mødtes gennem hinandens blogs og der gik ikke lang tid før Pia inviterede Poul og mig til grillaften. Dengang boede Pia og hendes mand ude i Al Waha, som er et villaområde lidt udenfor byen. Det var virkelig svært at finde, for det var hverken på GoogleMaps eller på GPSen i vores bil, så vi kørte forkert en masse gange og endte med at komme flere timer for sent.

Det var dog hurtigt tilgivet og her sidder vi, 7 år senere og spiser frokost og snakker om alle de steder vi burde besøge sammen:)

Carine, Emirates Golf Club, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje