Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Dubai: Frokost på Carine med Pia

Rødbedesalat på Carine, Emirates Golf Club, Dubai

Carine er den franske restaurant på Emirates Golf Club. Det er et rigtig skønt sted med god mad og det sødeste personale. Jeg mødtes med Pia til frokost, og eftersom hun ikke havde så lang tid, bestilte jeg mad til os begge to så det var klart inden hun kom.

Carine’s Harissa Prawns er en af mine yndlingsretter. De smager lidt som de rejer med hvidløg som man får i Spanien, men Harissa-krydderiet tilføjer en ekstra dimension, som bare er megalækkert. Den olie som rejerne er stegt i er fyldt med smag, og er fantastisk at dyppe brødet i.

Pia var min veninde her i Dubai. Vi mødtes gennem hinandens blogs og der gik ikke lang tid før Pia inviterede Poul og mig til grillaften. Dengang boede Pia og hendes mand ude i Al Waha, som er et villaområde lidt udenfor byen. Det var virkelig svært at finde, for det var hverken på GoogleMaps eller på GPSen i vores bil, så vi kørte forkert en masse gange og endte med at komme flere timer for sent.

Det var dog hurtigt tilgivet og her sidder vi, 7 år senere og spiser frokost og snakker om alle de steder vi burde besøge sammen:)

Carine, Emirates Golf Club, Dubai

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.