Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Fredagsbrunch på Cocktail Kitchen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Friday brunch at Cocktail Kitchen, Dubai

Denne uge flytter Poul og jeg til en ny lejlighed, så vi har haft travlt med at arrangere flyttemænd og ordne internet og telefon. Pludselig var det fredag, som jo er Store Brunchdag i Dubai, og vi havde virkelig brug for at koble af efter alle flyttestrabadserne. Det kan dog være rigtig svært at få bord på de mest populære steder, så jeg forberedte mig på det helt store cirkus med opskrivning på ventelister og ringen frem og tilbage i sidste minut, men heldigvis var der bingo i første forsøg, da Cocktail Kitchen i JLT lige kunne klemme 2 personer mere ind i deres ikke-ryger afdeling.

Cocktail Kitchen er en gammel favorit i JLT og jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har været forbi siden de åbnede. Cocktail Kitchen ligger nemlig i samme bygning som 2 andre favoritter, Mythos og Nola, og min sædvanlige rutine har således været middag på Mythos, dessert og drinks på Nola efterfulgt af Cocktails på Cocktail Kitchen. Kitchen-siden af Cocktail Kitchen har jeg derimod ikke tidligere stiftet bekendtskab med.

Brunch på Cocktail Kitchen starter med en velkomstdrink, og derefter får man udleveret en brunchmenu, hvorfra man kan bestille hvad man har lyst til. Det er sjældent man finder et sted som både har fantastiske cocktails og også kan levere på madfronten, men Cocktail Kitchen overgik alle forventninger.

Den grillede blæksprutte havde en pragtfuld grillet smag, og burrataen var cremet og lækker. Det sorte sponge bread gjorde sig godt som dekoration. Det smagte ikke rigtig af noget, men det tror jeg heller ikke var meningen. Oksecarpaccio er altid en vinder, og jeg er ret sikker på, at det var rigtig revet parmesan, de havde drysset over.

Den letsaltede laks blev serveret med noget, der skulle være rødbedepuré ifølge menuen, men som viste sig at være en slags sorbet i stedet. Den smagte mere af gulerod end rødbede, men det fungerede fint sammen med laksen.

Alt hvad der blev sat på bordet smagte simpelthen supergodt, så vi kom aldrig længere end til forretterne, som vi til gengæld bestilte to omgange af. Tjeneren fik os dog overtalt til også lige at snuppe en hovedret, så vi delte en portion Bloody Mary shortribs, som også smagte fantastisk.

Det eneste som faldt en lille smule igennem var desserten, som var ret standard Dubai uden særlig mange andre smagsnuancer end sødt og med kager, som smagte som om de var hentet ovre i Carrefour. Vi havde en 2-for-1-kupon, så vi betalte kun 345AED med all-you-can-drink, men selv til fuld pris synes jeg uden tvivl at det var pengene værd.

Brunchen på Cocktail Kitchen var også en gylden mulighed for at lege lidt med min nye linse, som jeg købte i går i fotobutikken i Marina Mall. Jeg tabte den gamle linse til mit Fujifilm-kamera for en måneds tid siden, og på trods af flere genoplivningsforsøg blev den aldrig rigtig sig selv igen. Siden da har jeg derfor måttet slæbe rundt på mit tunge Canon DSLR eller, som oftere var tilfældet, nøjedes med at tage halvdårlige og heldårlige billeder med min iPhone. Det er skønt at have Hr. Fujifilm med i tasken igen, og jeg tror han er glad for at være tilbage på banen.

 


Cocktail kitchen, Armada BlueBay Hotel, Cluster P, Jumeirah Lake Towers (JLT), Dubai, Tlf: +971 56 828 0727


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kort ID’et du har indtastet eksistere ikke. Venligst indset et kort ID der eksistere.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”dubai-guide-dansk”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop