Dubai: Fredag aften på Eat Greek JBR

Eat Greek, Græsk restaurant Dubai

Hvis man er i området omkring Dubai Marina, så er det bedste sted at tilbringe fredag aften uden tvivl The Beach JBR. The Beach er et udendørs shoppingcenter/strandpark/promenade, og der er altid masser af liv dernede. I aften spiste Poul og jeg på Eat Greek Kouzina, som ligger lige der, hvor det hele, det sker.

Vi har tidligere besøgt Eat Greek på en mindre travl aften, hvor vi havde en skøn aften omgivet af sødt og serviceminded personale. Fredag aften er dog den travleste aften på byens restauranter, så jeg var spændt på at se, om Eat Greek ville kunne klare mosten eller bukke under for presset.

Restauranten var næsten fuld og der var ingen, der kom og bød os velkommen, da vi stod ved indgangen. Det var først da Poul spurgte, om vi bare kunne sætte os ved et af de få ledige borde, han havde spottet, at personalet endelig lagde mærke til os. Efter at vi var blevet tildelt et bord, gik det hele dog galant. Personalet havde travlt, så der var ikke så meget tid til snak som sidste gang, men menuen, drinks og mad ankom til bordet i en lind strøm uden nogle nævneværdige forsinkelser.

Vi fik slow-cooked blæksprutte grillet med paprika, tzatziki, en græsk salat, seafood fritelles (en slags kroketter med grøntsager og blæksprutte) samt ekstra pitabrød. Som jeg tidligere skrev på Instagram, så den der blæksprutte ikke specielt appetitlig ud, men den viste sig at være både mør og superlækker. Den græske salat var lige så god, som sidste gang vi spiste på Eat Greek, og tzatzikien var, som man forventer, at den er på en græsk restaurant. Jeg forstod mig aldrig helt på kroketterne, som var klodsede og ikke smagte af andet end madolie, men ellers var det et rigtigt dejligt måltid.


Eat Greek Kouzina, The Beach JBR, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje