Dubai: Fredag aften på Cavalli Club

Cavalli Club i Dubai

Fredag er den store gå-i-byen-aften i Dubai, så da Line og Maria var her sidste weekend, besluttede vi os for at tage ud og se lidt nærmere på nattelivet. Ingen af os er ellers de store natklub-mennesker længere, men natklubberne i Dubai er ret imponerende, og helt sikkert et besøg værd, for en mere glamourøs form for sightseeing.

Vi startede på Cavalli Club, som er en af de rigtig gamle natklubklassikere i Dubai. Jeg ved ikke hvor lang tid Cavalli Club har været Cavalli Club, men jeg må sige, at de stadigvæk holder stilen. Indretningen er lækker på en meget Dubai-agtig måde og omgivelserne indbyder til paillet-kjoler og dyre håndtasker. Ligesom mange mennesker tager på JBR for at se på store biler, så kan fashionistaer klart anbefales at tage på Cavalli Club for at spotte designertasker.

I Dubai er der dresscode for alle natklubber, og på de mere fancy af slagsen skal kvinder have højhælede sko på. Dette krav opfyldte vi alle 3, men det er alligevel altid spændende at se, om man bliver sluppet ind. Værtinden i døren smilede og sagde hej, men spurgte så, om hun lige kunne informere os om en ting. Ok, tænkte vi, og forberedte os på at få at vide, at vi desværre ikke var på listen den aften. Dog viste det sig at hun bare ville invitere os til Ladies’ Night om søndagen, og om vi mon ville være så venlige at udfylde en formular med vores emailadresser?

Der er også en restaurant på Cavalli Club, så indtil omkring midnat sidder folk ved bordene og spiser, og det er først omkring kl. 1, at natklubben for alvor kommer i gang. Line var frisk nok til at åbne dansegulvet og fik endda danset på det lille podie mellem bordene, mens Maria og jeg forholdt os lidt mere afventende. Jeg er virkelig dårlig til at danse, og der skal både tequilashots og Jay-Z i højtalerne, før jeg overvejer at svinge med ørerne. Det var der dog ikke meget af på Cavalli Club, så jeg nøjedes med at trippe lidt frem og tilbage, og efter en lille time gik vi videre rundt om hjørnet til Cirque Le Soir.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje