Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Forever Rose og Fashion Afternoon Tea på Raffles

Fashion Afternoon Tea at Raffles Dubai

I går var jeg til launch af Raffles nye Fashion Afternoon Tea. Jeg havde min veninde A med, men der var også mange gamle bekendte til eventet, så det gik hen og blev en rigtig hyggelig aften. Den nye afternoon tea på Raffles er i samarbejde med Forever Rose, som sælger roser der er monteret inde i en særlig glaskuppel, der gør, at roserne kan holde sig i op til 3 år.

Jeg har tidligere set roserne rundt omkring i Dubai, og skal jeg være ærlig, så er det ikke lige noget, jeg umiddelbart kunne forestille mig at have stående hjemme på sofabordet. Dog er der helt sikkert noget fascinerende ved roserne, som kan holde sig op til 3 år i deres kuppel, men hvor skulle man gøre af dem? Det er selvfølgelig et rent hypotetisk spørgsmål, for jeg tror ikke, at jeg kender nogen, der ville give mig en rose til 300$, hvilket er prisen for den største af roserne (Disney Bella Rose). Tænk forresten lige på hvor meget chokolade, man kunne få for samme beløb, selvom det nok ikke ville holde i 3 år:)

Maden var også god, specielt deres scones, som mindede mere om gode danske boller end om klassiske scones, der tit kan være en tør fornøjelse. Raffles ligger inde i en pyramideformet bygning, så måske er det derfra de havde fået inspiration til de fine forgyldte pyramideformede kager? Jeg havde selvfølgelig nappet en, som jeg tænkte, at jeg skulle nyde til allersidst, men jeg kom til at spise så meget andet, at der ikke var mere appetit, da jeg endelig nåede til pyramidekagen.

Jeg er ret vild med gyldne fuglebure, og jeg har overvejet at anskaffe mig et som dekoration. Jeg synes de er superfine, men jeg har ikke rigtig vist, hvad jeg skulle putte indeni, for det ville være synd med en undulat. Nogle ideer? Selvfølgelig kunne jeg altid fylde buret med macarons og kager, som de havde gjort på Raffles, men det ville være en meget kortvarig fornøjelse, med mindre nogle låste buret og smed nøglen væk:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop