Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Festive Media Dinner på Galeries Lafayette

Julemad på Galeries Lafayette

/ Jeg var inviteret til middagen og betalte ikke for mad og drikke //

I Dubai udgør expats op imod 85% af befolkningen, og tilstedeværelsen af alle de forskellige folkeslag betyder, at der altid er en eller ande helligdag at se frem imod, om så det er Diwali, Eid, kinesisk nytår eller jul.

Jeg tror jeg i et tidligere indlæg bemærkede, hvordan julen starter tidligere og tidligere for hvert år i Danmark, men det er også tilfældet i Dubai. Der er allerede nu godt skruet op for julepynten i butikkerne (nisser og juletræer, ikke nogen Jesus-i-krybben dekorationer af åbenlyse årsager), og selv om de fleste steder vil kalde det ”The Holiday Season” eller ”The Festive Season” så er der ingen tvivl blandt juleelskere som mig: Juletiden er her.

Mandag aften var jeg inviteret til en såkaldt Festive Media Dinner hos Galeries Lafayette i Dubai Mall. Maden er altid god hos Lafayette, og det var desuden en oplagt mulighed til at få hilst på nye og gamle bloggervenner. Derudover var der også lidt nostalgi indblandet, for da Poul og jeg flyttede til Dubai i 2012, var det første bloggerevent, jeg deltog i hernede nemlig en julemenu-tasting hos Galeries Lafayette. På den tid var jeg stadigvæk på WordPress.com, men jeg har lige hentet indlægget fra min gamle blog og I kan læse det her, hvis I har lyst. Det er 3 år siden nu, helt vildt som tiden flyver!

Først fik vi nogle forskellige småretter inklusive Scotch Eggs, hummer og kammuslinger. Jeg havde misset, at der også blev serveret en rigtig middag, så jeg gik godt til makronerne eller rettere sagt, kammuslingerne. I skulle have set mit ansigt, da de efterfølgende bar kalkunen ind. Det var mit OMG-ansigt.

Lafayette Gourmet’s kalkun er superlækker og i noember og december kan man købe en hel kalkun med tilbehør til levering hjemme hos en selv for omkring 700AED. Da der er rigeligt mad for 6-8 personer er det en ret god deal, og en enkel måde at få julemiddagen i hus uden at røre en finger. Vi spiser gås til jul, men jeg overvejede faktisk at bestille en kalkun fra Lafayette i år. Dog ville skæbnen at Poul og jeg skal fejre jul i Singapore, så mon ikke menuen kommer til at stå på chicken rice eller chili crab i stedet?

Hvad angår kalkuner, så er jeg er ikke så vild med det hvide brystkød, da det tit bliver ret tørt. Mit yndlingsstykke (på alle fugle) er låret, jeg blev nødt til at smutte på toilettet lige da udskæringen af kalkunen gik i gang, og da jeg kom tilbage, var der kun hvidt kød tilbage. Heldigvis gik kokken på rov blandt nogle af de andre bordes kalkuner, og kort tid efter landede der en hel stak saftigt, mørt kalkunlår på min tallerken. Det smagte supergodt!

Man laver traditionelt Christmas pudding med alkohol, og det er da også et af de eneste incitamenter jeg umiddelbart kunne finde på for at sætte tænderne i sådan en , da jeg ikke bryder mig om smagen. På grund af lokale restriktioner er Lafayettes Christmas Pudding dog alkoholfri, og selvom den så meget pæn ud, så var det ikke noget for mig. Deres Christmas Log (en slags roulade) var derimod rigtig god og havde en dejlig kraftig chokoladesmag. Den smagte hjemmelavet (som julemad jo skal) og den var ikke for sød.

Hvor skal I holde jul og hvad skal I spise? And eller gås..eller kalkun?

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop