Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Favourite Choice – Khachapuri i JLT

Khachapuri, Favourite Choice, Eastern European and Russian restaurant, JLT, Dubai

For nogle år siden besøgte jeg Atlanta og jeg var helt vild med byen, så da en gammel studiekammerat i New York fortalte, at han skulle til Georgia begyndte jeg straks at fortælle ham om al den lækre mad han skulle prøve. Georgia er blandt andet kendt for ferskner, friturestegt kylling og vafler, og jeg blev helt salig ved tanken om hvad der ventede min ven. Det var først da jeg fortalte ham, at jeg fortrød, at jeg ikke havde fået besøgt CocaCola-bygningen, at det gik op for os, at vi ikke snakkede om samme Georgia. Han mente det østeuropæiske land Georgien (=Georgia på engelsk), mens jeg mente staten Georgia i USA:)

Khachapuri er et traditionelt ostebrød fra Georgien, og det ene lækre billede efter det andet blev bare ved med at dukke op online fra en restaurant i JLT ved navn Favorite Choice. Sådan et navn er jo let at være let skeptisk imod, og det blev ikke bedre, da et nærmere blik på deres online menu afslørede at Favourite Choice var en “European restaurant”. Dog var billederne af deres khachapuri så indbydende, at de ikke gik at ignorere, så på trods af det tacky navn besluttede jeg mig for at kigge forbi.

Det er jeg rigtig glad for at jeg gjorde, for Favourite Choice viste sig nemlig at være et rigtig godt valg, hvis man har hang til østeuropæisk mad. Khachapuri-brødet blev serveret rygende varm med masser af lækker smeltet ost af den lidt salte slags, og et æg på toppen. Det er en mættende ret, som man nok ikke skal gøre sig de store håb om at kunne tygge sig igennem på egen hånd, hvis man, som jeg, også lige har fået bestilt en række andre retter:)

Den vegetariske Borscht-suppe med den skønne røde farve smagte dejligt, og blev serveret med masser af tyk creme fraiche ved siden af. Shuba er en farverig salat med lag af rødbeder, hakket sild, kartofler og æg. Silden minder meget om de marinerede sild, som vi spiser i Danmark, og jeg kunne rigtig godt lide den ret.

Jeg var nysgerrig efter at smage deres piroshki, så jeg bestilte et par stykker, bare for at prøve. Dog endte jeg med at tage dem alle sammen med hjem, da jeg var for mæt for at klemme selv den mindste lille bid ned. Jeg varmede senere piroshkierne i ovnen og spiste dem sammen med en varm kop te, og de smagte rigtig godt.


Favourite Choice, Ground Floor HDS Tower, Cluster F, JLT, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop