Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Et smut forbi Boa

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Boa nightclub in W Dubai

Vi var egentlig på vej hjem, men i taxien fik vi overtalt hinanden til liiiige at kigge forbi Boa, som er en relativt ny natklub på 33. etage i W Dubai. Køen udenfor var ret lang, så vi tog chancen og stillede os i den noget kortere VIP/gæstelistekø. Det gik heldigvis gnidningsfrit, så nogle minutter senere var vi på vej op i elevatoren sammen med en fyr, der lignede Drake på en prik. Det blev han ret glad for at få at vide.

Den aften var det DJ Bliss, der spillede, så soundtracket var et eklektisk mix af gamle rap-klassikere og nye numre med hitpotentiale, – sød musik i mine ører. DJ Bliss har også selv udgivet nogle sange, inklusive Shining, som kom for nogle år siden. Jeg fatter stadigvæk ikke, at den ikke blev et kæmpe hit, for jeg synes den er superfed og virkelig meget Dubai.

Boa er en virkelig nice natklub. Baren, scenen og dansegulvet i midten af klubben er det naturlige omdrejningspunkt, men der er også et rigtig fint loungeområde, hvorfra man har en rigtig fin udsigt til Dubai Canal. Her kan man så sætte sig og ryge shisha og filosofere over tilværelsen, hvis man ellers kan finde et ledigt bord.

Sammenlignet med de andre større natklubber i Dubai synes jeg Boa føltes lidt mindre glam, og lidt mere hip. Viben var europæisk og knapt så prætentiøs som på mange af de andre klubber, jeg har været på. Dermed ikke sagt at man kan møde op med fladt hår og flade sko, for det er stadigvæk Dubai, men I ved hvad jeg mener.

Det er så sjældent at jeg ser Line og Maria, så det var en af den slags aftener, hvor man bare lægger kortet uden at se på, hvad det koster. Jeg kan derfor desværre ikke hjælp jer med drinkpriser, men mon ikke de var på niveau med de andre store natklubber i Dubai? Dvs. omkring 100AED/drink.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”dubai-nightlife-related-dansk”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”dubai-guide-dansk”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje