Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: En eftermiddag i Satwa

Satwa i Dubai

Satwa er et af de områder i Dubai, der virkeligt vinder ved nærmere bekendtskab. Der er ingen turistattraktioner i umiddelbar nærhed, og den nærmeste metrostation er lidt for langt væk til, at Satwa bare lige er et sted, man smutter forbi. Satwa har derfor bibeholdt den meget lokale, autentiske atmosfære, som man ellers ikke finder mange steder i Dubai.

Når jeg besøger Satwa, tager jeg metroen til World Trade Center, og derfra krydser jeg den store, åbne grusparkering bagved stationen, før jeg navigerer gennem labyrinten af små sandfarvede huse for at komme ned til Satwa Road, som er områdets hovedpulsåre.

På et kort kan det godt se ud, som om man lige så godt kan stå af metroen ved Al Jafiliya, men gåturen langs den del af 2nd December Street, der fører ned til Satwa, er ikke specielt hyggelig og vejen er stærkt trafikeret.

Vel fremme i Satwa, plejer jeg at stoppe ved det lille cafeteria Al Mallah. Jeg bestiller et stort glas frisk juice og en shawarma, samt et par småretter, hvis jeg er sulten. Al Mallah er lige i hjertet af den bedre strækning af 2nd December Street (vest for rundkørslen), og om aftenen er Al Mallah et af de bedste steder at opleve dette fængende, livlige nabolag.

Der er masser af små, billige, hul-i-væggen-restauranter og udover Al Mallah, kan jeg varmt anbefale den pakistanske restaurant Ravi, som jeg besøgte for nogle uger siden. I løbet af dagen kan Satwa være lidt øde, da folk er på arbejde, så det bedste tidspunkt at besøge området er sent om eftermiddagen eller tidligt om aftenen.

Hvad skal man se i Dubai? – Læs min guide

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop