Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Dubai: En aften i byen på Long’s Bar

Long's Bar, Dubai

Nogle gange går tingene ikke helt som planlagt, og med hensyn til aftenen i går, så blev den noget anderledes end forventet. Vi startede med buffet på Dunes Café på Shangri-La, so far, so good. For et mindre tillæg kan man få drikkevarer (inkl. alkohol) ad libitum, så det valgte vi selvfølgelig, og derefter tog det hele en lidt skæv retning.

De ubegrænsede mængder gin og tonics, rødvin og rom og cola inducerede et gradvist skift i vores præferencer fra eksklusive roof top barer til listepop og shots, så i stedet for at sætte kursen tilbage mod Dubai Marina, vendte vi bogstaveligt talt 180 grader og gik mod Rotana hotellet og Long’s Bar i stedet.

Long’s Bar havde som navnet antyder en meget lang bar, et proppet dansegulv samt ret billige drinks, og mindede mig mest af alt om baren Motown i Tokyo. Stemningen var uprætentiøs og julepynten lige så tacky som skiltet i baren, der proklamerede at Cabin Crew hver onsdag får 50% rabat. Med andre ord var Long’s Bar det perfekte sted for en hylesjov aften i byen. Det var Pias forslag at gå til Long’s bar, så det er hende, jeg i dag kan bebrejde for alle vablerne under mine fødder og min hæse stemme.

Repræsentanter fra begge køn var ude på jagt, og som aftenen skred frem og folk fandt det de søgte, tyndede det også væsentligt ud i klientellet, men det gjorde ikke så meget, for så var der mere plads i baren til os og vores shots. Dj’en havde vist en svaghed for danske blondiner, så han spillede alle de sange, som Rikke ønskede, hvilket blev til masser af Jay-Z (he he). Selvom jeg er elendig til at danse, kunne jeg dog stadigvæk rokke lidt frem og tilbage og rappe med på ”Ni**as in Paris”, og det viste sig at være nok til at give mig så ømme fødder, at jeg allerede halv to gik i gang med at overtale de andre til at finde en taxi hjem.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje