Dubai: En aften i byen på Long’s Bar

Long's Bar, Dubai

Nogle gange går tingene ikke helt som planlagt, og med hensyn til aftenen i går, så blev den noget anderledes end forventet. Vi startede med buffet på Dunes Café på Shangri-La, so far, so good. For et mindre tillæg kan man få drikkevarer (inkl. alkohol) ad libitum, så det valgte vi selvfølgelig, og derefter tog det hele en lidt skæv retning.

De ubegrænsede mængder gin og tonics, rødvin og rom og cola inducerede et gradvist skift i vores præferencer fra eksklusive roof top barer til listepop og shots, så i stedet for at sætte kursen tilbage mod Dubai Marina, vendte vi bogstaveligt talt 180 grader og gik mod Rotana hotellet og Long’s Bar i stedet.

Long’s Bar havde som navnet antyder en meget lang bar, et proppet dansegulv samt ret billige drinks, og mindede mig mest af alt om baren Motown i Tokyo. Stemningen var uprætentiøs og julepynten lige så tacky som skiltet i baren, der proklamerede at Cabin Crew hver onsdag får 50% rabat. Med andre ord var Long’s Bar det perfekte sted for en hylesjov aften i byen. Det var Pias forslag at gå til Long’s bar, så det er hende, jeg i dag kan bebrejde for alle vablerne under mine fødder og min hæse stemme.

Repræsentanter fra begge køn var ude på jagt, og som aftenen skred frem og folk fandt det de søgte, tyndede det også væsentligt ud i klientellet, men det gjorde ikke så meget, for så var der mere plads i baren til os og vores shots. Dj’en havde vist en svaghed for danske blondiner, så han spillede alle de sange, som Rikke ønskede, hvilket blev til masser af Jay-Z (he he). Selvom jeg er elendig til at danse, kunne jeg dog stadigvæk rokke lidt frem og tilbage og rappe med på ”Ni**as in Paris”, og det viste sig at være nok til at give mig så ømme fødder, at jeg allerede halv to gik i gang med at overtale de andre til at finde en taxi hjem.

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.