Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: En aften i byen på Long’s Bar

Long's Bar, Dubai

Nogle gange går tingene ikke helt som planlagt, og med hensyn til aftenen i går, så blev den noget anderledes end forventet. Vi startede med buffet på Dunes Café på Shangri-La, so far, so good. For et mindre tillæg kan man få drikkevarer (inkl. alkohol) ad libitum, så det valgte vi selvfølgelig, og derefter tog det hele en lidt skæv retning.

De ubegrænsede mængder gin og tonics, rødvin og rom og cola inducerede et gradvist skift i vores præferencer fra eksklusive roof top barer til listepop og shots, så i stedet for at sætte kursen tilbage mod Dubai Marina, vendte vi bogstaveligt talt 180 grader og gik mod Rotana hotellet og Long’s Bar i stedet.

Long’s Bar havde som navnet antyder en meget lang bar, et proppet dansegulv samt ret billige drinks, og mindede mig mest af alt om baren Motown i Tokyo. Stemningen var uprætentiøs og julepynten lige så tacky som skiltet i baren, der proklamerede at Cabin Crew hver onsdag får 50% rabat. Med andre ord var Long’s Bar det perfekte sted for en hylesjov aften i byen. Det var Pias forslag at gå til Long’s bar, så det er hende, jeg i dag kan bebrejde for alle vablerne under mine fødder og min hæse stemme.

Repræsentanter fra begge køn var ude på jagt, og som aftenen skred frem og folk fandt det de søgte, tyndede det også væsentligt ud i klientellet, men det gjorde ikke så meget, for så var der mere plads i baren til os og vores shots. Dj’en havde vist en svaghed for danske blondiner, så han spillede alle de sange, som Rikke ønskede, hvilket blev til masser af Jay-Z (he he). Selvom jeg er elendig til at danse, kunne jeg dog stadigvæk rokke lidt frem og tilbage og rappe med på ”Ni**as in Paris”, og det viste sig at være nok til at give mig så ømme fødder, at jeg allerede halv to gik i gang med at overtale de andre til at finde en taxi hjem.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop