Dubai: Emirates Golf Club og Peter Cowen Academy

Sanne Møller, Emirates Golf Club, Dubai

Der er sket rigtig meget de sidste par uger. Jeg er i fuld gang med at forberede mig på to store eksamener i USA i august, og det tager næsten al min tid, så jeg tog lille pause fra bloggen, men nu er jeg tilbage.

Jeg er også begyndt at tage golflektioner på Peter Cowen Academy på Emirates Golf Club. Min ven Peter (ikke Cowen, ha ha), har i lang tid forsøgt at overtale mig til at starte, og for nogle uger siden besluttede jeg mig for, at nu skulle det endelig være. Jeg er rigtig glad for at jeg er startet, for det er virkelig en fantastisk sport.

Jeg tager ud til driving range kl. 7 hver morgen for at øve mig og tage en pause fra bøgerne. Det er en skøn måde at starte dagen på, og jeg nyder det i fulde drag. I sidste uge gik jeg dog lidt for hårdt til den og slog 6 spande på et par timer. Kunne ikke spille de næste par dage fordi min arm gjorde ondt:/

Der er en dress code på golfklubben, så da Poul blev træt af, at jeg stjal hans T-shirts med krave, måtte jeg ud at købe golftøj. Det meste af tøjet i butikken var pink eller ferskenfarvet, så både Peter og golftræner Dong fik sig et godt grin, da The Pink Lady mødte op til golflektion, men hey, i det mindste er jeg let at få øje på..

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje