Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Emirates Golf Club og Peter Cowen Academy

Sanne Møller, Emirates Golf Club, Dubai

Der er sket rigtig meget de sidste par uger. Jeg er i fuld gang med at forberede mig på to store eksamener i USA i august, og det tager næsten al min tid, så jeg tog lille pause fra bloggen, men nu er jeg tilbage.

Jeg er også begyndt at tage golflektioner på Peter Cowen Academy på Emirates Golf Club. Min ven Peter (ikke Cowen, ha ha), har i lang tid forsøgt at overtale mig til at starte, og for nogle uger siden besluttede jeg mig for, at nu skulle det endelig være. Jeg er rigtig glad for at jeg er startet, for det er virkelig en fantastisk sport.

Jeg tager ud til driving range kl. 7 hver morgen for at øve mig og tage en pause fra bøgerne. Det er en skøn måde at starte dagen på, og jeg nyder det i fulde drag. I sidste uge gik jeg dog lidt for hårdt til den og slog 6 spande på et par timer. Kunne ikke spille de næste par dage fordi min arm gjorde ondt:/

Der er en dress code på golfklubben, så da Poul blev træt af, at jeg stjal hans T-shirts med krave, måtte jeg ud at købe golftøj. Det meste af tøjet i butikken var pink eller ferskenfarvet, så både Peter og golftræner Dong fik sig et godt grin, da The Pink Lady mødte op til golflektion, men hey, i det mindste er jeg let at få øje på..

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop