Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Eeten – En ny café i Marina Mall

Eeten, cafe i Dubai Marina Mall

I onsdags var jeg inviteret til event hos Eeten, som er en ny café i Dubai Marina Mall. Til eventet kunne vi smage forskellige retter fra deres menu, så Mille fra Madmille.dk og jeg delte en portion avocadohummus til forret, hvorefter hun fik en salat med rejer, og jeg fik en Mr. Benedict, som var det de kaldte deres Eggs Benedict med laks. Den søde tjener fik os også lige overtalt til at prøve deres asiatiske salat, som ikke umiddelbart virkede særligt asiatisk, men som smagte ok.

Da Poul og jeg tidligere besøgte Eeten var Poul ikke særligt imponeret over deres Americano, som virkede vandet og smagte som filterkaffe, så jeg bestilte deres cappuccino for at se, hvordan den mon var, og den var udmærket.

Maden på Eeten er god solid café-mad Dubai-style uden nogle større overraskelser (hverken positive eller negative), men til priser, der er en del lavere end hos de fleste andre caféer i Dubai Marina Mall. Alle morgenmadsretterne holder sig fx pænt under 50AED, og så kan man få softice til 14 AED, hvilket er billigt for Dubai Marina. Jeg tror faktisk ikke man finder det billigere andre steder end i IKEA og hos McDonald’s. En anden ting, som jeg rigtig godt kan lide, er at Eeten er startet her i Dubai og altså ikke er en franchise af en stor international kæde. Jeg synes det er rigtig fedt at vi ser flere og flere uafhængige caféer og restauranter hernede, og håber at det er en udvikling, der er kommet for at blive.


Eeten, Dubai Marina Mall, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje