Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Dj Bliss – Shining Launch Party

DJ Bliss, Dubai

Mandag var jeg inviteret til launch party for DJ Bliss nye single ”Shining”. Festen blev holdt på natklubben Cirque Le Soir, som ligger på hjørnet af Fairmont Hotel. Cirque Le Soir er nok mest kendt for at være lettere at komme ind på end den nærliggende Cavalli Club, men Cirque Le Soir har faktisk en skøn, intim atmosfære, som jeg faktisk foretrækker nu til dags, hvor mine clubbing-dage er bag mig.

De fleste mennesker i Dubai kender sikkert DJ Bliss (med det civile navn Marwan) fra TV og radio, hvor han har været vært for flere shows. Dog ser jeg stort set ikke tv og lytter kun sjældent til radio, så jeg kender udelukkende DJ Bliss fra hans DJ-optrædener.

Mens der ikke hersker nogen tvivl om at DJ Bliss er en fantastisk DJ, afslører ”Shining” at han derudover er en habil rapper. Den kuwaitiske sanger Daffy samt den amerikanske rapper Mims medvirker også på ”Shining”, og sangen er rigtig catchy og en af den slags tracks, der er som skabt for at blive lyttet til, mens man cruiser ned af Sheikh Zayed Road.

Jeg ankom ret sent, men jeg var der tids nok til at se DJ Bliss holde en kort tale, før han gik på scenen med Daffy og gav os ”Shining”. Det var en energisk og helhjertet optræden, som for et øjeblik forvandlede en ellers kedelig mandag til lørdag aften.

Shining er både på iTunes og Tidal samt på DJ Bliss Youtube-kanal, som I finder her.

Min blog om natteliv og barer i Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop