Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Dubai: Dessert på Trader Vic’s JBR – Tiki puka puka

Trader Vic's Dubai

Der er så mange nye steder, som åbner hele tiden hernede, så det er let at glemme de gamle favoritter. Det første år vi boede i Dubai var vi på Trader Vic’s flere gange hver måned, men nu er det efterhånden over et år siden mit sidste besøg. Det er faktisk en skam, da Trader Vic’s cocktails er blandt de største, bedste, stærkeste og billigste i Dubai (wow, det var en lang række superlativer).

”Desserter” med sugerør behøver bestemt ikke være en dårlig ting, og vi fik arbejdet os igennem det meste af cocktailkortet i løbet af de par timer, vi var der. Selvfølgelig bestilte vi den legendariske Tiki Puka Puka og Trader Vic’s Mai Tai, men det var Samoan Fog Cutter, som for alvor fik de jyske forældrehjerter til at banke. Den drink er kæmpestor, og bliver serveret i et af de mest kiksede drinksglas i Dubai.

I går var der brand i The Torch, som er en 79-etagers lejlighedsbygning i Dubai Marina tæt på hvor vi bor. Mon ikke personen, der navngav den bygning bider sig i tungen, disse dage (The Torch betyder ”faklen” på engelsk). Lige nu er Poul og jeg på jagt efter et nyt sted at bo, og vi har primært kigget efter højtbeliggende lejligheder, da der ikke er så meget larm, som nede ved jorden, og udsigten desuden er bedre. Når ting som det her sker, overvejer man dog lige en ekstra gang, om det ikke vil være bedre med en lejlighed på en lavere etage, så man kunne springe ud af vinduet, hvis det skulle blive nødvendigt.

Jeg har brugt det meste af dagen i dag på at lede efter lejligheder, og jeg må sige at jeg er ret optimistisk. Der er masser af gode lejligheder derude, så det ville ikke overraske mig, hvis vi allerede har fundet vores fremtidige hjem i løbet af de næste par dage.

Der er også en Trader Vic’s i Madinat Jumeriah, som føles en lille smule mere upscale (shorts helt forbudt for mænd).


Ny adresse for Trader Vic’s JBR: Trader Vics, Hilton Dubai Jumeirah, JBR, Dubai

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.