Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Cirque le Soir – En anderledes natklub

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Cirque le Soir, nightclub in Dubai

Cirque le Soir ligger også i Fairmont-hotellet, så efter Cavalli Club fik en flink dørmand os overtalt til at kigge indenfor.

Det er vist ikke nogen hemmelighed at Cirque le Soir plejede at være der man gik hen, hvis man ikke kom ind på førstnævnte. Med tiden er Cirque le Soir dog gået hen og blevet førstevalg for mange, for den lille intime klub har virkelig formået at skille sig ud fra mængden.

Cirque le Soir er en herlig blanding af lige dele omrejsende cirkus og freakshow, tilsat lidt smart lounge-club og en lille smule burlesque (kun en lille smule, husk, vi er i Dubai:)). Klubben er helt sin egen og et frisk pust i Dubais ellers så strømlinede natteliv.

Vi ankom lige da aftenens show var begyndt. Det var en halv-bizar optræden med en stuepige, en dværg og en ualmindeligt ulækker mand. Jeg nåede aldrig at fatte hvad den gik ud på, og jeg har desværre ingen billeder, jeg kan vise jer, for det virkede bare helt forkert at at stå og tage billeder af en tiger-sminket dværg.

Mærkeligt nok havde jeg ikke så mange skrupler ved at fotografere Line og Maria sammen med den høje mand ved indgangen, so I kan se på billedet nedenfor.

 


Cirque le Soir, Fairmont, Sheikh Zayed Road, Dubai


 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”dubai-guide-dansk”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop