Dubai: Churrasco Night på Cabana

Churrasco Night i Dubai

// Jeg var inviteret til at kigge forbi Cabana og jeg betalte ikke selv for mad og drikke //

Om torsdagen kører Cabana et brasiliansk tema, og byder indenfor til Churrasco Nights (brasiliansk barbecue). Cabana ligger på 3. etage i The Address Dubai Mall, lige ved siden af den udendørs swimmingpool, så man sidder udenfor under åben himmel.

Efter at have tilbragt det meste af de varme sommermåneder indendørs, så prøver jeg at være så meget udendørs som muligt nu, når vejret endelig er til det. At kunne side udenfor er derfor noget, jeg vægter meget højt, når jeg skal ud at spise på denne tid af året.

Vi fik et bord tæt på buffeten, så efter en kort introduktion fra personalet, begav vi os op for at kigge nærmere på sagerne. Sektionen med forretter og salater var lille men velassorteret, og man fandt det meste af det, man kunne have lyst til at spise sammen med sit kød.

Brødet var nybagt og smagte så godt, at jeg overvejede at smugle nogle boller ned i min taske til morgenmad dagen efter, men jeg lod det dog blive ved tanken.

Efter at have spist vores forretter begyndte vi at undre os over at mændene med grillspyddene blev ved med at gå forbi os uden at stoppe. Det viste sig, at det var fordi, at vi havde vendt brikken på vores bord med den røde side op, og dette betød, at vi ikke ville have mere kød. Vi skyndte os at vende den grønne side op i stedet, og fra da af kom kødet flydende i en lind strøm.

Kødet var fra Brasilien og meget velsmagende. Det var primært dyrere udskæringer som oksemørbrad og entrecote vi fik serveret men der var også lammekoteletter samt de største kyllingelår, jeg længe har set. Mutantkyllingerne fra Brasilien?

I løbet af aftenen var der underholdning i form af et band, der spillede latin-hits, og to sambadansere. Da de dansede forbi vores bord, bød de Hanna og mig op til dans. Jeg har jo ingen rytme i kroppen, så jeg sorgede for at klæbe godt fast til min stol, mens Hanna viste os sine samba-moves.

Dessertbuffeten var ret standard Dubai, hvilket betyder, at det så bedre ud end det smagte. Jeg var dog så mæt efter kødorgiet, at jeg faktisk var ret ligeglad.

Hvem skal prøve Churrasco Nights? Kødelskere, folk som gerne vil sidde udenfor og folk som leder efter lidt variation i buffetkonceptet.

Hvem skal ikke prøve Churrasco Nights? Vegetarer og veganere vil nok ikke synes, at det er et hit.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje