Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

Dubai: Chongqing Noodle House – Frokost i International City

Chongqing Noodle House, International City, Dubai

Meydan South, hvor vi bor, ligger ikke langt fra International City, men eftersom min hjerne stadigvæk tror at vi er i Marinaen, så virker en tur til International City stadig som en større udflugt.

I går havde jeg dog booket tid til en mani/pedi i International City, og efter at neglene var blevet ordnet, besluttede jeg mig for at spise frokost i området.

International City er inddelt i Clusters med forskelligt landetemaer, og i China Cluster finder man nogle af Dubais bedste og billigste kinesiske restauranter.  

Jeg endte på Chongquing Noodle House, og det viste sig at være en rigtig lille perle. Konceptet er enkelt: Hjemmelavede nudler i forskellige slags supper og saucer. Maden bliver serveret i take-away bakker, så kan man ikke spise op, kan man bare lige få et låg og så tage maden med hjem. Ret praktisk, men nok ikke så miljøvenligt, så jeg håber de kommer på en anden løsning i fremtiden.

Jeg bestilte hot & sour soup, beef noodle soup, chicken wontons og agurk med sesamolie og chili, og alt hvad jeg fik serveret, smagte virkelig godt.

Jeg mistænkte tidligt at nudlerne var hjemmelavede, for de havde den der lækre, lidt bouncy konsistens, som man sjældent finder, når der er tale om præfabrikat. Jeg spurgte derfor en fra personalet hvor nudlerne var fra, og til min store skuffelse svarede hun ”Chongqing”. Dog viste det sig at hun havde misforstået mig, og troet at jeg spurgte om noget andet. Nudlerne var hjemmelavet, selvfølgelig var de det.

Chongqing plejede at være en del af Sichuan-provinsen i Kina, som er kendt for generøs brug af stærke røde chilier, og maden på Chongqing Noodle House er også til den mere spicy side, men overkommelig, hvis man ellers kan lide stærk mad.

Læs Pilots + Cabin Crews Guide til kinesiske restauranter i Dubai >>


Chongqing Noodle House, Shop No 16, China F15, International City, Dubai