Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Chongqing Noodle House – Frokost i International City

Chongqing Noodle House, International City, Dubai

Meydan South, hvor vi bor, ligger ikke langt fra International City, men eftersom min hjerne stadigvæk tror at vi er i Marinaen, så virker en tur til International City stadig som en større udflugt.

I går havde jeg dog booket tid til en mani/pedi i International City, og efter at neglene var blevet ordnet, besluttede jeg mig for at spise frokost i området.

International City er inddelt i Clusters med forskelligt landetemaer, og i China Cluster finder man nogle af Dubais bedste og billigste kinesiske restauranter.  

Jeg endte på Chongquing Noodle House, og det viste sig at være en rigtig lille perle. Konceptet er enkelt: Hjemmelavede nudler i forskellige slags supper og saucer. Maden bliver serveret i take-away bakker, så kan man ikke spise op, kan man bare lige få et låg og så tage maden med hjem. Ret praktisk, men nok ikke så miljøvenligt, så jeg håber de kommer på en anden løsning i fremtiden.

Jeg bestilte hot & sour soup, beef noodle soup, chicken wontons og agurk med sesamolie og chili, og alt hvad jeg fik serveret, smagte virkelig godt.

Jeg mistænkte tidligt at nudlerne var hjemmelavede, for de havde den der lækre, lidt bouncy konsistens, som man sjældent finder, når der er tale om præfabrikat. Jeg spurgte derfor en fra personalet hvor nudlerne var fra, og til min store skuffelse svarede hun ”Chongqing”. Dog viste det sig at hun havde misforstået mig, og troet at jeg spurgte om noget andet. Nudlerne var hjemmelavet, selvfølgelig var de det.

Chongqing plejede at være en del af Sichuan-provinsen i Kina, som er kendt for generøs brug af stærke røde chilier, og maden på Chongqing Noodle House er også til den mere spicy side, men overkommelig, hvis man ellers kan lide stærk mad.

Læs Pilots + Cabin Crews Guide til kinesiske restauranter i Dubai >>


Chongqing Noodle House, Shop No 16, China F15, International City, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop