Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Carine – Frokost på Emirates Golf Club

Carine restaurant at Emirates Golf Club, Dubai

Courtney fra A to Za’atar var inviteret til at komme forbi og prøve den nye menu på Carine, som er restauranten på Emirates Golf Club, og hun spurgte, om jeg mon havde lyst til at tage med? Ja, det ville jeg da rigtig gerne for 1: Courtney har været på min Bloggere-jeg-gerne-vil-møde-liste i 100 år, 2: Jeg har endelig besluttet mig for at starte med at spille golf (mere om det i et andet indlæg) og 3: Mine tidligere erfaringer med golfrestauranter har været ok, men ikke fremragende, så jeg var spændt på at se, hvordan Carine havde valgt at gøre tingene.

Vi fik serveret 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter, hvilket var rigtig meget mad. For at jeg ikke skal sidde oppe hele natten og skrive dette indlæg, har jeg derfor tænkt mig kun lige at opsummere de vigtigste punkter:

Tuncarpaccio’en så fantastisk ud, og pomelo og granatæblekerner sørgede for et frugtagtigt touch, der passede rigtig godt til fisken.

Den grillede bars blev serveret i en stegepande og var så bedårende, at jeg fuldstændigt glemte skålen med sumac ris der også hørte til retten. Da den endelig dukkede op på min radar, var jeg så mæt (og ville gemme plads til dessert), at jeg kun lige fik smagt et par mundfulde af den lækre, krydrede ris.

Kalvekødet havde ikke samme foto-appeal som de andre retter, men smagsmæssigt var det en vinder. Perfekt stegt (mere rød end medium) og serveret med en skøn chimichurrisauce.

Desserterne var alle sammen lige så fantastiske, som jeg havde regnet med, men hvis I kun bestiller en (hvilket de fleste nok nøjes med) så lad det være chokoladekagedesserten med is ovenpå. Jeg ved ikke hvad den hedder, og jeg har ikke kunnet finde menuen online, men den er megagod.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop