Dubai: Carine – Frokost på Emirates Golf Club

Carine restaurant at Emirates Golf Club, Dubai

Courtney fra A to Za’atar var inviteret til at komme forbi og prøve den nye menu på Carine, som er restauranten på Emirates Golf Club, og hun spurgte, om jeg mon havde lyst til at tage med? Ja, det ville jeg da rigtig gerne for 1: Courtney har været på min Bloggere-jeg-gerne-vil-møde-liste i 100 år, 2: Jeg har endelig besluttet mig for at starte med at spille golf (mere om det i et andet indlæg) og 3: Mine tidligere erfaringer med golfrestauranter har været ok, men ikke fremragende, så jeg var spændt på at se, hvordan Carine havde valgt at gøre tingene.

Vi fik serveret 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter, hvilket var rigtig meget mad. For at jeg ikke skal sidde oppe hele natten og skrive dette indlæg, har jeg derfor tænkt mig kun lige at opsummere de vigtigste punkter:

Tuncarpaccio’en så fantastisk ud, og pomelo og granatæblekerner sørgede for et frugtagtigt touch, der passede rigtig godt til fisken.

Den grillede bars blev serveret i en stegepande og var så bedårende, at jeg fuldstændigt glemte skålen med sumac ris der også hørte til retten. Da den endelig dukkede op på min radar, var jeg så mæt (og ville gemme plads til dessert), at jeg kun lige fik smagt et par mundfulde af den lækre, krydrede ris.

Kalvekødet havde ikke samme foto-appeal som de andre retter, men smagsmæssigt var det en vinder. Perfekt stegt (mere rød end medium) og serveret med en skøn chimichurrisauce.

Desserterne var alle sammen lige så fantastiske, som jeg havde regnet med, men hvis I kun bestiller en (hvilket de fleste nok nøjes med) så lad det være chokoladekagedesserten med is ovenpå. Jeg ved ikke hvad den hedder, og jeg har ikke kunnet finde menuen online, men den er megagod.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje