Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Cafe Isan i JLT – Sidste frokost i 2019

yum woon sen, Cafe Isan, JLT Dubai
Yum woon sen, glass noodle salad with seafood

Årets sidste frokost blev på Cafe Isan i JLT. Den hyggelige lille thailandske restaurant er lige er flyttet til nye lokaler på SZR-siden af JLT, men menuen, personalet, og den hyggelige atmosfære er den samme.

Vi bestilte Cafe Isans som tam (papayasalat), som nok er den bedste i Dubai, og yum woon sen (glasnudelsalat), som smager ligesom glasnudelsalat gør i Thailand. Isan er en provins i det nordøstlige Thiland og kendt for sine stærke salater samt grillet kød. Nogle af mine yndlingsrestauranter i Bangkok som fx Som Tam Nua og Som Tum Der har specialiseret sig i mad fra Isan, ligesom Cafe Isan har. Vi fik selvfølgelig bestilt salaterne lidt for spicy så vi måtte lige supplere med en ekstra cola undervejs for at kunne slukke branden i munden.

Vi bestilte også tom yum-suppe, som er endnu et af Cafe Isans sikre kort, og halvvejs gennem måltidet besluttede vi os for at prøve deres stegte fisk. Det var dog en skuffelse, for fisken var stegt for meget og smagte friteret, og den sauce den blev serveret med, tror jeg kom fra en flaske.  

Poul og jeg er stort set stoppet med at spise kød i hverdagene, så de retter vi spiste til frokost på Cafe Isan var alle med fisk og skaldyr. Dog har jeg tidligere smagt larb (en salat med oksefars) samt pølser og grillet, soltørret oksekød på Cafe Isan, og det har alt sammen været rigtig godt, og noget jeg tror de fleste kødædere ville kunne lide.

De gange vi tidligere har fejret nytår i Dubai har det enten været hjemme hos os selv eller hjemme hos venner, men i år ville vi prøve noget anderledes, så vi har bestilt bord på JB’s som er en hyggelig gastropub på JBR. og jeg glæder mig rigtig meget til at spise der igen. Nytårsaften i Dubai kan det hurtigt koste spidsen af en jetjager at gå ud at spise nytårsaften, men på JB’s får man en 3-retters nytårsmenu inklusive drikkevarer for kun 309 AED (uden alkohol)/439 AED (med alkohol), hvilket jeg synes er en rigtig god pris. Jeg skal fortælle jer i morgen hvordan det var.

Min guide til de bedste restauranter i JLT, Dubai


Cafe Isan, waterfront Cluster B, Lake View Tower, JLT, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop