Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Burj Khalifa – Udsigt fra 124. etage

Udsigt fra Burj Khalifa

Da Trine og mine forældre var på besøg i Dubai skulle vi selvfølgelig op og nyde udsigten fra Burj Khalifa. Vi havde billetter til 124. etage, som er 450m oppe i luften. Fra den højde ser selv de største skyskrabere ud som Legohuse, og bilerne på vejene lignede små travle myrer.

Det var lidt diset den dag, så vi kunne kun se silhuetten af Burj Al Arab, og Dubai Marina var reduceret til end en sløret masse for enden af Sheikh Zayed Road, men de nærmeste omgivelser, fremstod krystalklart. Dog er der et glashegn hele vejen rundt, så hvis I ser en underlig skygge i nogle af billederne, så er det ikke et højtflyvende spøgelse, men blot mit spejlbillede i glasset.

Der er to slags billetter til Burj Khalifa, og på trods af navnet (At the Top Burj Khalifa), så er der ingen af dem, der giver adgang til toppen af bygningen: En billet giver adgang til 124. etage og en anden giver adgang til 148. etage. I dagtimerne er billetten til 148. etage mere end dobbelt så dyr som den til 124. etage, så jeg har kun været på 124. etage, da jeg har svært ved at tro, at det ville være så mange penge ekstra værd at komme 24 etager højere op, men hvis I har været deroppe, så skriv gerne og fortæl, hvad I syntes.

Da Rieko var her i 2012 var vi også oppe i Burj Khalifa. Udsigten var noget anderledes dengang!

Jeg har også været på HTC even på 112. etage


Visit Burj Khalifa At The Top website

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop