Dubai: Burj Khalifa – Udsigt fra 124. etage

Udsigt fra Burj Khalifa

Da Trine og mine forældre var på besøg i Dubai skulle vi selvfølgelig op og nyde udsigten fra Burj Khalifa. Vi havde billetter til 124. etage, som er 450m oppe i luften. Fra den højde ser selv de største skyskrabere ud som Legohuse, og bilerne på vejene lignede små travle myrer.

Det var lidt diset den dag, så vi kunne kun se silhuetten af Burj Al Arab, og Dubai Marina var reduceret til end en sløret masse for enden af Sheikh Zayed Road, men de nærmeste omgivelser, fremstod krystalklart. Dog er der et glashegn hele vejen rundt, så hvis I ser en underlig skygge i nogle af billederne, så er det ikke et højtflyvende spøgelse, men blot mit spejlbillede i glasset.

Der er to slags billetter til Burj Khalifa, og på trods af navnet (At the Top Burj Khalifa), så er der ingen af dem, der giver adgang til toppen af bygningen: En billet giver adgang til 124. etage og en anden giver adgang til 148. etage. I dagtimerne er billetten til 148. etage mere end dobbelt så dyr som den til 124. etage, så jeg har kun været på 124. etage, da jeg har svært ved at tro, at det ville være så mange penge ekstra værd at komme 24 etager højere op, men hvis I har været deroppe, så skriv gerne og fortæl, hvad I syntes.

Da Rieko var her i 2012 var vi også oppe i Burj Khalifa. Udsigten var noget anderledes dengang!

Jeg har også været på HTC even på 112. etage


Visit Burj Khalifa At The Top website

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje