Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Burj Khalifa og HTC Vive Pro – En VR oplevelse helt i top

Udsigt fra  Burj Khalifa Dubai

Onsdag var jeg inviteret til HTC Vive Pro Launch i Burj Khalifa. Eventet blev holdt på 112. etage, så de nye VR-gadgets lå i hård konkurrence med den fantastiske udsigt over Dubai. Omkring solnedgang vandt udsigten, men inden da nåede HTC Vive at vise os alt det nye på VR-fronten.

Jeg husker mest HTC fra de allertidligste smart phone dage, hvor HTC var en reel konkurrent til Apple og formåede at etablere sit mærke som alle nørdernes favorit, men hvad skete der senere? Vive eventet viste, at noget af tiden i hvert fald er blevet brugt på at ekspandere på VR-fronten, og Vive VR-systemet fremstod sofistikeret og gennemtænkt. Jeg prøvede deres Mission 828-oplevelse, som er et VR-spil hvor man først kravler hele vejen op i Burj Khalifa, før man kaster sig ud fra toppen i bedste Tom Cruise stil.

Headsettet var så behageligt at have på, at man hurtigt glemte, at det bare var et par avancerede briller, og oplevelsen var så realistisk, at det gav et ordentligt sug i maven deroppe på toppen af VR Burj Khalifa, og det krævede en hel del overtalelse, før jeg turde hoppe.

Man kan prøve Mission 828 på 124. & 125. etage af Burj Khalifa

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje