Dubai: Bounty Beets på Le Méridien Mina Seyahi

The jackfruit bun at Bounty Beets, Le Méridien Mina Seyahi, Dubai

I går mødtes jeg til frokost på Bounty Beets med Marianne, som også er fra Danmark. Bounty Beets er den nye restaurant som tog over hvor Gourmet by Kcal slap på Le Méridien Mina Seyahi.

Jeg bestilte deres pulled jackfruit burger, som blev serveret med grillede majskolber og vegansk ostesauce, der så ud som hummus. Jackfruitburgeren var virkelig god, og jackfruiten smagte som pulled pork. Desværre havde ostesaucen et uappetitteligt skind på toppen, som vidnede om, at den vist havde stået lidt for længe i sin lille skål. 

Marianne sagde at hendes suppe smagte ok, men jeg synes godt de kunne have anstrengt sig lidt mere med præsentationen. Suppen blev bare langet ud i en skål og det var først da Marianne bad om det, at hun fik serveret brød til.

Jeg bestilte en flaske almindelig kombucha , men jeg fik serveret kombucha med pebermyntesmag. Jeg tænkte at jeg vel kunne give den en chance, men den smagte af mundskyl, så jeg fortrød at jeg ikke bare havde sendt den tilbage.

På Bounty Beets hjemmeside og fra de artikler, der ellers findes derude om restauranten, får man let indtrykket at der er tale om en 100% vegetarisk restaurant, men det er der altså ikke. Mens det er dejligt at se så mange vegetariske og veganske retter på menuen, så ville det have været endnu bedre, hvis de havde vovet pelsen og helt havde droppet kødet. Det ville have gjort restauranten mere unik (og interessant?) i en by som Dubai, hvor de fleste restauranter flirter med vegetar-retter, men kun ganske få kan bryste sig af at være 100% vegetariske. De små skilte på bordene med teksten “Eat plants, save lives” og rubrikken på forsiden af menuen, hvor der står at de går op i dyrevelfærd og støtter det lokale katteinternat, falder altså lidt til jorden, når Grill-sektionen på side 2 i menuen er fyldt med døde dyr.

Yikes! Når jeg læser det jeg har skrevet indtil nu, lyder det jo som om vi havde en forfærdelig frokost, men det var altså ikke så slemt. De små fejltrin rykker nemlig ikke ved det overordnede indtryk, som faktisk var ganske godt. Terrassen på Bounty Beets er nok en af de hyggeligste i Dubai, og får de styr på de sidste detaljer, så kunne Bounty Beets sagtens gå hen og blive en ny grøntsagsfokuseret favorit i denne del af Dubai.

Min Dubai Blog


Bounty Beets, Le Méridien Mina Seyahi, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje