Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Bobbi Brown Brow Studio – Øjenbrynsthreading

Bobbi Brown Dubai

Opdatering 2019: Der er ikke længere en Bobbi Brown i Dubai Marina Mall :/

Gennem årene har jeg pendlet mellem dystre skovsnegle og tynde, permanent overraskede streger. Nogle gange en af hver. I dag rører jeg derfor aldrig selv mine bryn, for en af de ting, man lærer når man bliver ældre er, at plukning af øjenbryn bør overlades til professionelle.

Der skal helst ikke gå mere end to uger mellem at brynene bliver rettet, og det kan jo være lidt svært, når man rejser så meget som jeg gør. Heldigvis ligger der et Bobbi Brown Brow Studio lige om hjørnet i Dubai Marina Mall, så det er der jeg får ordnet brynene, når jeg er i Dubai.

Jeg mener man giver 85AED første gang, men kommer man tilbage inden for en måned koster det kun 50AED. Derudover har de en rabatordning så hver 3. gang (eller er det hver 5. gang?) er gratis. Man får udleveret et stempelkort, som jeg selvfølgelig altid glemmer, så jeg har fået lov til at have det liggende i butikken i stedet.

Det er altid den samme dame, Ruby, som tager sig af mig og mine bryn, og hun er eminent til threading, som er en teknik hvor man med to tråde kan fjerne selv de mindste hår. Selvom jeg har været der mange gange og Ruby efterhånden kender mine øjenbrynspræferencer, så starter hun altid med at markere med øjenbrynsskygge hvordan det endelige resultat vil blive. Threadingen tager ikke mere end 10 minutter, og bagefter bliver de nye perfekte bryn fikseret med lidt brow gel, før jeg får lov at gå derfra.

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Jeg er adopteret fra Sydkorea, og jeg besøger tit landet og mine venner derovre. Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Beauty & Wellness

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne pilles …

  • K-beauty er blevet kæmpestort, men hvad er det egentlig? Og hvordan adskiller koreansk hudpleje sig fra dansk hudpleje? Min veninde April er fra Sydkorea, men hun har boet i New …

  • Om Schwanen Garten

    by Mitzie Mee

    Schwanen Garten blev startet af to koreanske forskere, Sung Hyun og Suan, som mødte hinanden under et udvekslingsophold i Skt. Petersborg for over 25 år siden. Parret giftede sig, men …

  • I Dubai plejer jeg at få ordnet negle på Haven Spa, som er en lille, sød, og meget lyserød, salon ude i Layan Community, lidt udenfor byen. Damerne, som arbejder …

  • Jeg har tidligere skrevet om Ebenezer i New York her på bloggen, da det er absolut bedste sted jeg har prøvet for lash extensions, og det eneste sted, som får …