Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Blue Majik på Wild & The Moon

The Blue Majik Bowl at Wild & The Moon, Dubai

I lørdags fik jeg slæbt Pia(@expiatriatewife) med ud til Wild & The Moon som er en af de få 100% plantebaserede restauranter i Dubai. Jeg er selv meget interesseret i vegetarisk mad for tiden, og jeg er ikke afvisende for en gang i fremtiden helt at tage afsked med kød. Jeg synes det er rigtig interessant at se, hvor meget der er sket inden for området de seneste år, og hvordan grænserne hele tiden flyttes med hensyn til hvad der kan lade sig gøre. 

Wild & The Moon er særligt kendt for deres juices og forskellige smoothie bowls, men jeg er blevet en lille smule træt af den slags bowls på det seneste, så jeg havde egentlig tænkt mig at prøve noget andet. Da jeg fik øje på deres Blue Majik bowl, besluttede jeg mig dog alligevel for en bowl. Blue Majik er et ekstrakt fra spirulina, og det blå pulver er af mange blevet udråbt til at være det nye Açai. Jeg valgte dog min Blue Majik bowl fordi jeg er en af dem, der stadigvæk synes det er sjovt at spise blå mad (måske det smager af Smølfer?) . 

Det var en virkelig lækker bowl, og den havde masser af knas og crunch fra deres hjemmelavede granola. Man ser det ikke så godt på billedet, men selve smoothien i min bowl har en fin lyseblå farve. Pia bestilte mushroom tacos og de smagte også rigtig godt og meget “kødagtigt” hvilket nok skal opfattes som en kompliment fra en som hævder aldrig at ville kunne undvære kød. 

Wild & The Moon ligger ude i Alserkal Avenue, som er et industriområde i Al Quoz, der er gået hen og blevet et super-trendy hangout for kreative sjæle i Dubai. Det er et af de steder jeg altid siger til mig selv at jeg burde besøge noget oftere, men det ligger lidt off, så jeg ved også godt, at det nok ikke kommer til at ske. Anyway, hvis du besøger Dubai og kunne tænke dig et indblik i hvad der sker indenfor kunst og kultur, så skal du helt sikkert besøge Al Quoz. Der er flere gallerier, pop-up-butikker og workshops, som man kan besøge, og så er der Blue Majik bowls på Wild & The Moon.


Wild & The Moon, Alserkal Avenue street 8, H-77, Dubai


Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop