Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: URBN at White – Sød musik i mine ører

White, natklub i Dubai

// Jeg var inviteret til at kigge forbi White//

Lørdag aften er  lig med URBN på White, og URBN er lig med en aften dedikeret til RnB og hiphop. Det er jo lige noget for mig, så her har I årsagen til, at gamle, trætte Sanne droppede pyjamassen og TV-aftenen i sofaen, og i stedet støvede de højhælede af og fandt den sorte kjole frem. For dem som kender Sanne ved, at hiphop lige er hendes slags musik.

I Dubai har de fleste mennesker fri fredag og lørdag, hvilket gør torsdag og fredag til ugens ubestridte party-aftener. Lørdage kan også være ok, men man skal virkelig vide, hvad man laver, for selv store natklubber med lange køer udenfor torsdag og fredag, kan være fuldstændigt forladte lørdag aften.

Dette var dog ikke tilfældet for White, for allerede omkring midnat var klubben fuld. Musikken var et genialt mix af old school-klassikere og nyere hitlisterap, og gik perfekt i spænd med White’s open-air layout og laid-back atmosfære. Der er ikke noget decideret dansegulv på White, men der er så meget plads omkring bordene og barerne, at man sagtens kan svinge lidt med ørerne, hvis man skulle have lyst til det.

Klientellet på White i lørdags var primært folk i 20’erne, og stemningen var mere hip end glam, selvom jeg dog spottede en pailletkjole hist og her (men vi er jo også i Dubai). Jeg tror dog at de fleste, som kan lide RnB og hiphop vil synes rigtigt godt om klubben, der på trods af de lækre omgivelser virkede langt mindre prætentiøs end andre lignede steder af samme kaliber i Dubai.

Om lørdagen har White også denne her Flawless Diamond-ting. Ved indgangen får alle piger således udleveret en smykkeæske. I løbet af aftenen bliver ”diamanterne” i æskerne så inspiceret, og en heldig pige kan gå derfra med en ægte diamant. Jeg misforstod dog hele konceptet, da jeg troede, at min æske var tom, fordi diamanten var så lille. Jeg tænkte derfor ”bare ærgerligt, det var nok en nitte”, og lod æsken blive i tasken. Det var først, da jeg kom hjem, at jeg opdagede den lille, skinnende diamant/glaskopi i æsken. Måske jeg skulle gå hen og få den vurderet?

Min blog om natteliv og barer i Dubai


White Dubai, Meydan Racecourse Grandstand Rooftop, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje