Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Dubai Blog: Latte med LilOneoftheAshes

Dubai Blog

Med tanke på mit seneste indlæg, og min frygt for at ende som latte-mama så må jeg gå til bekendelse og sige, at jeg de sidste dage faktisk bare har nydt det søde Dubai-liv, inklusive et urimeligt stort indtag af koffeinholdige drikke.

Jeg mødtes med C fra LilOneOfTheAshes på Starbucks forleden og fik rigtig sladret igennem. Det er flere måneder siden vi sidst så hinanden, og hendes lille datter er allerede blevet meget større.

Poul landede fra en lang flyvning om eftermiddagen, og han havde købte spiselige souvenirs (de bedste) med hjem i form af japansk Royce-chokolade. Royce er verdens bedste chokolade, hvis I spørger mig, og heldigvis havde han husket, at det er den mørkeblå Nama vi bedst kan lide. 

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.