Dubai: Ritz-Carlton Beach Club

Ritz-Carlton, JBR, Dubai
Ritz-Carlton

Mine forældre er på besøg i Dubai denne uge, så i dag tog jeg min mor med over på Ritz-Carltons beach club.  Gennem sit job har Poul et medlemskort, der giver os adgang til beach clubs på forskellige hoteller i Dubai. For et mindre beløb kan man også få lavet et begrænset antal gæstekort til venner og familie, hvilket er et kæmpe privilegie, da det ellers kan være rigtig dyrt at besøge hotelstrandene i Dubai.

Ritz-Carlton har længe været blandt vores favoritter, for hotellet ligger kun en kort gåtur fra, hvor vi bor, og derudover er Ritz jo Ritz (læs: Super-nice).

Dubai har et system med røde advarselsflag langs stranden, når man vurderer, at det er for farligt at bade. Dem skal man altså respektere, for specielt ved JBR-stranden er der rigtig meget understrøm, og man skal ikke ret langt ud, før det kan blive rigtig svært at komme ind igen. I dag var desværre en dag med rødt flag, så vi måtte nøjes med et par runder i poolen.

Ved frokosttid bestilte vi en kyllingeburger og en skål frugt, så mayonnaisen, som figurerer i på et af billederne nedenfor var altså til fritterne, og ikke til vandmelonen:)

PS: jeg har Pouls Ray-Bans på, for han havde nemlig nappet mine uden at spørge om lov og desuden præsteret at glemme dem i en vens bil. Så indtil mine solbriller er tilbage i folden, bruger jeg derfor hans.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje