Dubai: Ritz-Carlton Beach Club

Ritz-Carlton, JBR, Dubai
Ritz-Carlton

Mine forældre er på besøg i Dubai denne uge, så i dag tog jeg min mor med over på Ritz-Carltons beach club.  Gennem sit job har Poul et medlemskort, der giver os adgang til beach clubs på forskellige hoteller i Dubai. For et mindre beløb kan man også få lavet et begrænset antal gæstekort til venner og familie, hvilket er et kæmpe privilegie, da det ellers kan være rigtig dyrt at besøge hotelstrandene i Dubai.

Ritz-Carlton har længe været blandt vores favoritter, for hotellet ligger kun en kort gåtur fra, hvor vi bor, og derudover er Ritz jo Ritz (læs: Super-nice).

Dubai har et system med røde advarselsflag langs stranden, når man vurderer, at det er for farligt at bade. Dem skal man altså respektere, for specielt ved JBR-stranden er der rigtig meget understrøm, og man skal ikke ret langt ud, før det kan blive rigtig svært at komme ind igen. I dag var desværre en dag med rødt flag, så vi måtte nøjes med et par runder i poolen.

Ved frokosttid bestilte vi en kyllingeburger og en skål frugt, så mayonnaisen, som figurerer i på et af billederne nedenfor var altså til fritterne, og ikke til vandmelonen:)

PS: jeg har Pouls Ray-Bans på, for han havde nemlig nappet mine uden at spørge om lov og desuden præsteret at glemme dem i en vens bil. Så indtil mine solbriller er tilbage i folden, bruger jeg derfor hans.

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.