Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Ritz-Carlton Beach Club

Ritz-Carlton, JBR, Dubai
Ritz-Carlton

Mine forældre er på besøg i Dubai denne uge, så i dag tog jeg min mor med over på Ritz-Carltons beach club.  Gennem sit job har Poul et medlemskort, der giver os adgang til beach clubs på forskellige hoteller i Dubai. For et mindre beløb kan man også få lavet et begrænset antal gæstekort til venner og familie, hvilket er et kæmpe privilegie, da det ellers kan være rigtig dyrt at besøge hotelstrandene i Dubai.

Ritz-Carlton har længe været blandt vores favoritter, for hotellet ligger kun en kort gåtur fra, hvor vi bor, og derudover er Ritz jo Ritz (læs: Super-nice).

Dubai har et system med røde advarselsflag langs stranden, når man vurderer, at det er for farligt at bade. Dem skal man altså respektere, for specielt ved JBR-stranden er der rigtig meget understrøm, og man skal ikke ret langt ud, før det kan blive rigtig svært at komme ind igen. I dag var desværre en dag med rødt flag, så vi måtte nøjes med et par runder i poolen.

Ved frokosttid bestilte vi en kyllingeburger og en skål frugt, så mayonnaisen, som figurerer i på et af billederne nedenfor var altså til fritterne, og ikke til vandmelonen:)

PS: jeg har Pouls Ray-Bans på, for han havde nemlig nappet mine uden at spørge om lov og desuden præsteret at glemme dem i en vens bil. Så indtil mine solbriller er tilbage i folden, bruger jeg derfor hans.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop