Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Middle East Film & Comic Con 2017

Comic Con

Denne weekend løber Middle East Film and Comic Con af stabelen nede i WTC. Det er en kæmpe messe der spænder over det meste indenfor popkultur med særlig vægt på tegneserier og animerede film, og er man bare en lille smule nørd, er det her en af årets største begivenheder i Dubai. Mine forældre er på besøg denne uge, men jeg havde ikke tænkt mig at lade mit Media Pass gå til spilde, så jeg parkerede dem ude på vores altan med besked på at opføre sig ordentligt, og så tog jeg af sted til Comic Con.

Jeg blev lidt forvirret, da jeg kom til hovedindgangen, for der var også en stor konference for aloe vera-produkter. Efter et stykke tid gik det dog op for mig, at Comic Con var ovre i Zabeel Hall og ikke i messehallerne lige ved hovedindgangen. Jeg tror også, at nogle af aloe vera-menneskerne var gået forkert, for på vej til Comic Con-området passerede jeg flere af slagsen, som virkede ret forvirrede over at være havnet midt blandt cos players, gamere og dinosaurer.

Entrébilletten gav også adgang til en række workshops, så jeg greb muligheden for at høre om Character Building – Write Your Own Hero i en workshop afholdt af Nadia Tabbara. Det var virkelig inspirerende, og man fik nogle rigtig gode fif med på vejen, som uden tvivl også kan bruges af os, der ikke kun skriver om helte.

Der var også en afdeling med retro-spil, og jeg spottede både en gammel Nintendo 64 og en Sega Mega Drive blandt herlighederne. Jeg købte selv en SNES hos Super Potato i Tokyo sidste år, men desværre er vores TV lidt for hightech, så jeg har endnu ikke fået det til at virke. Jeg havde ellers sørget for også at købe et scart-kabel, og jeg troede at der vel måtte findes et kabel eller en adapter, så det kunne kobles til vores tv, men det gjorde der ikke. Tror jeg må til Tokyo endnu engang, eller også må jeg købe et gammelt tv kun til Nintendoen.

Rani er et af de store juicemærker hernede, og de var også taget til Comic Con, hvor de delte deres populære Rani Float ud gratis. Rani Float er en juicedrik med frugtstykker i, og den smagte helt ok, men det der for alvor fik mig til at stoppe op ved deres stand, var deres super-grimme maskot. Med jævne mellemrum kom han ud fra sin overdimensionerede Rani-dåse for at danse sin supergrimme Rani-dans, og det var sgu sjovt! Jeg skal klippe en video sammen til jer senere, så I også kan se det.

For resten, så plejede computermennesker vel at have en forkærlighed for Jolt Cola? Det havde de i hvert fald dengang jeg selv var en af slagsen. Jeg tror ikke at Jolt Cola bliver produceret længere, så gad vide, hvad data-folket drikker nu til dags? Appelsinjuice?

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop