Dubai: Godaften Deira!

Deira om aftenen, Dubai

Rush hour-trafikken i Dubai kan være virkelig slem, så skal man til Deira fra Dubai Marina er det tit hurtigst at tage metroen. Omkring aftensmadstid er metroen dog ofte så proppet, at man må stå op det meste af vejen, selv i Gold Class-vognene, så jeg ender derfor for det meste med at tage en taxi alligevel.Det var også planen i onsdags, da jeg skulle til grillaften på Yuraku, men eftersom jeg trængte til lidt motion, besluttede jeg mig for at tage metroen i stedet.

Det er rigtig lang tid siden jeg sidst var i Deira, men jeg kan rigtig godt lide området. Det er den upolerede version af Dubai man finder i Deira, og det er også en levende påmindelse om, at majoriteten af indbyggerne i Dubai rent faktisk lever et aldeles udmærket liv uden Friday Brunches, dyre biler og private beach clubs. Gaderne i Deira er fyldt med mennesker, der rent faktisk bor i området, og ikke kun turister, der er på besøg. Jeg tror aldrig jeg har set en selfie-stick i Deira, men det er et fantastisk sted at tage billeder af et mere autentisk Dubai.

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.