Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Godaften Deira!

Deira om aftenen, Dubai

Rush hour-trafikken i Dubai kan være virkelig slem, så skal man til Deira fra Dubai Marina er det tit hurtigst at tage metroen. Omkring aftensmadstid er metroen dog ofte så proppet, at man må stå op det meste af vejen, selv i Gold Class-vognene, så jeg ender derfor for det meste med at tage en taxi alligevel.Det var også planen i onsdags, da jeg skulle til grillaften på Yuraku, men eftersom jeg trængte til lidt motion, besluttede jeg mig for at tage metroen i stedet.

Det er rigtig lang tid siden jeg sidst var i Deira, men jeg kan rigtig godt lide området. Det er den upolerede version af Dubai man finder i Deira, og det er også en levende påmindelse om, at majoriteten af indbyggerne i Dubai rent faktisk lever et aldeles udmærket liv uden Friday Brunches, dyre biler og private beach clubs. Gaderne i Deira er fyldt med mennesker, der rent faktisk bor i området, og ikke kun turister, der er på besøg. Jeg tror aldrig jeg har set en selfie-stick i Deira, men det er et fantastisk sted at tage billeder af et mere autentisk Dubai.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop