Dubai: Godaften Deira!

Deira om aftenen, Dubai

Rush hour-trafikken i Dubai kan være virkelig slem, så skal man til Deira fra Dubai Marina er det tit hurtigst at tage metroen. Omkring aftensmadstid er metroen dog ofte så proppet, at man må stå op det meste af vejen, selv i Gold Class-vognene, så jeg ender derfor for det meste med at tage en taxi alligevel.Det var også planen i onsdags, da jeg skulle til grillaften på Yuraku, men eftersom jeg trængte til lidt motion, besluttede jeg mig for at tage metroen i stedet.

Det er rigtig lang tid siden jeg sidst var i Deira, men jeg kan rigtig godt lide området. Det er den upolerede version af Dubai man finder i Deira, og det er også en levende påmindelse om, at majoriteten af indbyggerne i Dubai rent faktisk lever et aldeles udmærket liv uden Friday Brunches, dyre biler og private beach clubs. Gaderne i Deira er fyldt med mennesker, der rent faktisk bor i området, og ikke kun turister, der er på besøg. Jeg tror aldrig jeg har set en selfie-stick i Deira, men det er et fantastisk sted at tage billeder af et mere autentisk Dubai.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje