Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Tanker om at være expat-hustru

Expatfruer i Dubai

Mange af de kvinder der flytter med deres mænd til Dubai må på nul komma fem omstille sig fra tilværelsen som travle karrierekvinder, til hjemmegående latte-mamaer der fylder dagene med mani-pedis og cafébesøg med de nye veninder i samme båd. Jeg har altid lovet mig selv, at den dag det skete for mig ville blive dagen vi smuttede fra Dubai.

Det er ikke fordi, at jeg vil pege fingre af dem, som har valgt det liv. Slet ikke. Og tro mig: Sådan pludselig at se sit eget liv blive sat på stand-by, skal der rigtig mange Frappuccinos til at tackle. Grunden til at det ville være mit stikord til at smutte er derimod, at det ville markere at jeg ville have slækket på nogle idealer og ambitioner, som jeg i bund og grund ikke ville have det godt med at slække på.

I de år vi har boet i Dubai har jeg pendlet frem og tilbage mellem Dubai og København, hvor jeg studerer. Det har været rigtig hårdt, og jeg har mange gange været tæt på bare at droppe det hele, men når jeg ser mig selv i spejlet ved jeg, at jeg har taget det rigtige valg. Jeg er blevet monstermeget forsinket, og jeg har stadigvæk halvandet år tilbage, men det er det hele værd, for det giver mig en selvrespekt, som jeg ved at rigtig mange kvinder hernede kæmper med. Min veninde Hanna har en kandidatgrad i HR, og hendes afgangsopgave handler faktisk om alle os såkaldte ”trailing spouses,” og hvad det gør ved ens selvbillede pludselig at skulle omdefinere fuldstændig hvem man er. Hvis I er interesseret i at læse den, tror jeg godt, at det kan ordnes.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop