Dubai: Etihad Museum – Hvor det hele begyndte

Etihad museum i Dubai

// Jeg var inviteret til at besøge Etihad Museum og jeg betalte ikke selv for museumsturen eller den efterfølgende frokost//

Etihad Museum åbnede i januar i år, og den imponerende bygning danner nu de eksklusive rammer for De Forenede Emiraters korte, men fascinerende historie. De Forenede Arabiske Emirater blev dannet i 1971 efter at briterne trak sig ud af regionen. I starten var Bahrain og Qatar også med ved forhandlingsbordet, men de trak sig hurtigt og dannede selvstændige stater.

Museets lobby var lys og luftig, og ved ankomsten blev vi forkælet med mocktails og luqaimat (en slags friterede æbleskiver) fra museets restaurant. Selve museet ligger under jorden og er kæmpestort. Der er helt sikkert ikke sparet på noget, og jeg tror det er et af de mest high-tech museer, jeg nogensinde har besøgt. Ved de forskellige stationer kan man enten lytte eller læse sig til information om det man ser og der er masser af interaktive features. Man kan også få en guidet tur uden ekstra beregning.

Museet ligger på selve pladsen hvor De Forenede Arabiske Emirater blev grundlagt d. 2. december 1971, så har man lyst, kan man få et kig ind i lokalerne, hvor det hele fandt sted.

Efter rundvisningen spiste vi frokost på museet på restaurant Seven Sands, som er en emirati-restaurant ejet af Dubai World Trade Centre. Der er også en Seven Sands nede på JBR The Beach, hvor jeg har spist flere gange. Maden er traditionel emiratimad med et moderne twist og Seven Sands er et rigtig godt sted at starte, hvis man er interesseret i det lokale køkken.

PS: Etihad betyder union på arabisk, så det har altså ikke noget med flyselskabet i Abu Dhabi at gøre:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje