Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Dubai: En nat i ørkenen

ørken i Dubai

I mandags kom vi endelig af sted på ørkensafari. Eftersom det meste af Dubai jo er ørken, har vi længe følt os forpligtet til at bevæge os uden for vores air conditioning comfort zone og ud i vildnisset, men hverken Poul og jeg er de store friluftmennesker, og vi har derfor indtil nu kunnet komme på masser af undskyldninger for ikke at stifte nærmere bekendtskab med ørkenlivet.

Vel hjemme igen kan vi dog se tilbage på nogle ret fantastiske oplevelser, som bl.a. inkluderede kamel-spotting, vild kørsel i ørkensandet og vandpibe i solnedgangen. Vi var de eneste, som skulle overnatte i den ørkencamp, som dannede rammerne for aftenens begivenheder, så da de andre besøgende var taget hjem, fik vi udleveret soveposer og lommelygte og kunne derefter slå os ned, hvor vi havde lyst.

Om morgenen blev vi vækket af fuglesang og…..regndråber! Det dryppede så meget at vi måtte spise morgenmad under et af de afdækkede områder. Ret surrealistisk.

Med hensyn til klamme dyr, så var det eneste vi så en masse myrer i overstørrelse samt en kæmpebille på en væg. De rigtig klamme dyr (skorpioner, edderkopper osv.) var dog flinke nok til at holde sig væk.

Læs om dengang jeg var på ørkensafari i Dubai med mine forældre >>

Min Dubai Blog

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.