Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Dubai: En nat i ørkenen

ørken i Dubai

I mandags kom vi endelig af sted på ørkensafari. Eftersom det meste af Dubai jo er ørken, har vi længe følt os forpligtet til at bevæge os uden for vores air conditioning comfort zone og ud i vildnisset, men hverken Poul og jeg er de store friluftmennesker, og vi har derfor indtil nu kunnet komme på masser af undskyldninger for ikke at stifte nærmere bekendtskab med ørkenlivet.

Vel hjemme igen kan vi dog se tilbage på nogle ret fantastiske oplevelser, som bl.a. inkluderede kamel-spotting, vild kørsel i ørkensandet og vandpibe i solnedgangen. Vi var de eneste, som skulle overnatte i den ørkencamp, som dannede rammerne for aftenens begivenheder, så da de andre besøgende var taget hjem, fik vi udleveret soveposer og lommelygte og kunne derefter slå os ned, hvor vi havde lyst.

Om morgenen blev vi vækket af fuglesang og…..regndråber! Det dryppede så meget at vi måtte spise morgenmad under et af de afdækkede områder. Ret surrealistisk.

Med hensyn til klamme dyr, så var det eneste vi så en masse myrer i overstørrelse samt en kæmpebille på en væg. De rigtig klamme dyr (skorpioner, edderkopper osv.) var dog flinke nok til at holde sig væk.

Læs om dengang jeg var på ørkensafari i Dubai med mine forældre >>

Min Dubai Blog

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje