Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: En nat i ørkenen

ørken i Dubai

I mandags kom vi endelig af sted på ørkensafari. Eftersom det meste af Dubai jo er ørken, har vi længe følt os forpligtet til at bevæge os uden for vores air conditioning comfort zone og ud i vildnisset, men hverken Poul og jeg er de store friluftmennesker, og vi har derfor indtil nu kunnet komme på masser af undskyldninger for ikke at stifte nærmere bekendtskab med ørkenlivet.

Vel hjemme igen kan vi dog se tilbage på nogle ret fantastiske oplevelser, som bl.a. inkluderede kamel-spotting, vild kørsel i ørkensandet og vandpibe i solnedgangen. Vi var de eneste, som skulle overnatte i den ørkencamp, som dannede rammerne for aftenens begivenheder, så da de andre besøgende var taget hjem, fik vi udleveret soveposer og lommelygte og kunne derefter slå os ned, hvor vi havde lyst.

Om morgenen blev vi vækket af fuglesang og…..regndråber! Det dryppede så meget at vi måtte spise morgenmad under et af de afdækkede områder. Ret surrealistisk.

Med hensyn til klamme dyr, så var det eneste vi så en masse myrer i overstørrelse samt en kæmpebille på en væg. De rigtig klamme dyr (skorpioner, edderkopper osv.) var dog flinke nok til at holde sig væk.

Læs om dengang jeg var på ørkensafari i Dubai med mine forældre >>

Min Dubai Blog

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop