Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Dubai: Dumpling Express – Lækre og billige dumplings

Dumpling Express restaurant in Dubai

Reklame for Dumpling Express:

Forleden blev jeg kontaktet af Dumpling Express, som spurgte mig, om de mon måtte sende en gang take-away frokost over til mig.  Dumpling Express er en ny restaurant der åbnede for kun 2 uger siden i Dubai, lige midt i Corona-krisen. De har specialiseret sig i dumplings og tilbyder hele 80 forskellige slags, der alle sammen er håndlavet.

Hvis man siger dumplings tænker de fleste på kinesiske dumplings og dim sum, men faktum er, at rigtig mange lande har dumplings som del af deres nationale køkken. Japan har gyoza, Korea har mandu og Nepal og Indien har momo. Da jeg var i Kathmandu, spiste jeg stort set ikke andet end momos hele ugen, for der er bare ikke noget der smager lige så godt som varme dumplings og butter tea på en råkold Nepal-dag i tynd bjergluft.

Manden bag Dumpling Express, Yoken Gurung, er fra Nepal, så deres dumplings har et umiskendeligt nepalesisk twist, og serveres sammen med en mild sauce og en stærk sauce, ligesom momos typisk gør i Nepal.

Her er mine favoritter:

Carrot Pistachio Pudding

Jeg er ellers ikke så meget for søde dumplings bortset fra mochi, men de her med gulerødder og pistacienødder overraskede virkelig positivt. Virkelig god, næsten marcipanagtig smag.

Korean Fried Chicken Bao

Dumpling Express’ bao var noget større end de fleste standard-bao, og to stk. ville være rigeligt til frokost for en person med gennemsnitlig appetit. De havde ramt helt rigtigt med den søde, stærke sauce, som man får serveret sammen med friteret kylling i Korea. Spot on.

Veggie-dumpling

Alle dumplings vi smagte var gode, men de grønne med grøntsager skilte sig positivt ud med fyld, der var saftigt og lækkert.


Dumpling Express, Bay Square, Business Bay, Dubai

Dumpling Express er lukket for gæster men man kan bestille mad direkte fra deres Instagram og støtte dem gennem denne svære tid.

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.