Dubai: Dumpling Express – Lækre og billige dumplings

Dumpling Express restaurant in Dubai

Reklame for Dumpling Express:

Forleden blev jeg kontaktet af Dumpling Express, som spurgte mig, om de mon måtte sende en gang take-away frokost over til mig.  Dumpling Express er en ny restaurant der åbnede for kun 2 uger siden i Dubai, lige midt i Corona-krisen. De har specialiseret sig i dumplings og tilbyder hele 80 forskellige slags, der alle sammen er håndlavet.

Hvis man siger dumplings tænker de fleste på kinesiske dumplings og dim sum, men faktum er, at rigtig mange lande har dumplings som del af deres nationale køkken. Japan har gyoza, Korea har mandu og Nepal og Indien har momo. Da jeg var i Kathmandu, spiste jeg stort set ikke andet end momos hele ugen, for der er bare ikke noget der smager lige så godt som varme dumplings og butter tea på en råkold Nepal-dag i tynd bjergluft.

Manden bag Dumpling Express, Yoken Gurung, er fra Nepal, så deres dumplings har et umiskendeligt nepalesisk twist, og serveres sammen med en mild sauce og en stærk sauce, ligesom momos typisk gør i Nepal.

Her er mine favoritter:

Carrot Pistachio Pudding

Jeg er ellers ikke så meget for søde dumplings bortset fra mochi, men de her med gulerødder og pistacienødder overraskede virkelig positivt. Virkelig god, næsten marcipanagtig smag.

Korean Fried Chicken Bao

Dumpling Express’ bao var noget større end de fleste standard-bao, og to stk. ville være rigeligt til frokost for en person med gennemsnitlig appetit. De havde ramt helt rigtigt med den søde, stærke sauce, som man får serveret sammen med friteret kylling i Korea. Spot on.

Veggie-dumpling

Alle dumplings vi smagte var gode, men de grønne med grøntsager skilte sig positivt ud med fyld, der var saftigt og lækkert.


Dumpling Express, Bay Square, Business Bay, Dubai

Dumpling Express er lukket for gæster men man kan bestille mad direkte fra deres Instagram og støtte dem gennem denne svære tid.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje