Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Ají (LUKKET) – Fredagsbrunch på Palm Jumeirah

Aji Dubai

Ají er desværre lukket nu

Jeg ville have haft Trine med på fredagsbrunch på Asia Asia, men jeg var for sent ude, så da jeg ringede ind for at bestille bord var alt fuldbooket. Asia Asia er et af de mest populære brunchsteder i Dubai Marina, så det var nok også lige lovlig optimistisk at tro, at jeg kunne få et bord med så kort varsel. I stedet ringede jeg ud til Ají, som er en ret ny restaurant ude på Palm Jumeriah, og heldigvis havde de et bord.

Kulinarisk er Ají lidt nede af samme boldgade som Asia Asia, men hvor Asia Asias repertoire inkluderer det meste af Asien gør Aji det indenfor Nikkei, som er betegnelsen for det japansk-peruvianske køkken, der for tiden går sejrsgang over hele verden.

Ají ligger i Club Vista Mare, som er en lille promenade med restauranter helt ned til stranden. Næsten som et mini-JBR men med bedre standard på stederne. Derudover har restauranterne tilladelse til at servere alkohol, hvilket jo er en lille, men meget vigtig detalje. Jeg tror ikke, at der er så mange endnu, som kender til dette lille smørhul, for med tanke på, at man både kan sidde helt nede ved stranden OG drikke alkohol under åben himmel, så kunne man sagtens have forestillet sig et meget større rykind.

Vi fik et skønt bord helt ude ved stranden, hvor en stor parasol sammen med havbrisen sørgede for, at vi ikke smeltede væk. En af tjenerne introducerede os til deres brunchkoncept og fortalte, at vi til forret ville få serveret et udvalg af småretter ved bordet. Derefter kunne vi vælge hver vores hovedret, og til sidst ville vi få serveret dessert.

Både Trine og jeg elsker ceviche, så da de 4 skåle med forskellige slags ceviche (eller cebiche som det staves i Peru) blev stillet på vores bord, kunne vi slet ikke få armene ned. Det smagte fantastisk og vi glemte alt om tallerkenerne med sushi og fish tacos, som i mellemtiden også var blevet serveret. Sushien viste sig dog også at være rigtig god, og specielt deres nigiri imponerede.

Vi nåede selvfølgelig at foræde os godt og grundigt i al den lækre rå fisk, så vi besluttede os for bare at dele en hovedret. Valget faldt på en fiskeret med kammuslinger, hvidfisk og blæksprutte serveret på en bund af sorte bønner og ris. Det smagte ganske udmærket, men på det tidspunkt var vi så mætte, at vi ikke rigtig kunne værdsætte det.

Dessert må man jo ikke gå glip af, og da det smukke fad med 3 forskellige fristelser blev båret ind, var der ikke andet at gøre end at spænde bæltet ud og overgive sig. Har I nogensinde overvejet om matcha-skumfiduser er en god idé? Jeg kan hilse og sige, at det er det.

Ají formåede i den grad at feje benene væk under mig, og deres brunch giver virkelig Asia Asia kamp til stregen. Her mens vejret stadigvæk er til, at man kan sidde udenfor, så tror jeg faktisk, at det bliver Ají, som løber af med sejren, men begge steder er særdeles udmærkede bud på en rigtig god brunch i Dubai.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop