Dubai: Bling-bling i Guldsouken

[vc_row][vc_column][vc_column_text]The Souq in Deira, Dubai

 

I går startede vi dagen med et besøg i Mall of the Emirates, hvor vi spiste frokost med udsigt til den berømte indendørs skibakke. Derefter besøgte vi guldsouken, som ligger i den gamle del af Dubai.

Vi var kun lige kommet ud af taxien, før vi blev overfaldet med tilbud om falske Rolexure og designertasker. Eftersom det er ulovligt at sælge kopivarer i Dubai, foregår al sådan handel gemt godt væk i baglokaler nede af smalle gyder. Det var nu heller ikke derfor, at vi var kommet, så vi takkede pænt nej og så os i stedet for omkring i soukens imponerende udvalg af guldsmykker. Smykkerne sælges efter vægt og prisen skal forhandles, så det gælder om at have styr på dagsprisen på guld, så man ved cirka hvilket prisleje man skal forvente sig. Oveni prisen for selve guldet kommer arbejdsomkostningerne ved at fremstille smykket, og det er denne pris, som er åben for forhandling. Det havde vi ikke lige undersøgt på forhånd, så vi nøjedes med at vinduesshoppe, indtil vi fik ondt i øjnene.

Dagens missede syn: Poul spottede Chris Brown omgivet af kæmpe store bodyguards i guldsouken. Jeg så selvfølgelig ingenting udover en lille fyr, med masser af tatoveringer:)

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”dubai-guide-dansk”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.