Dubai: Bla Bla Beach Club på JBR

Bla Bla Beach Club, JBR, Dubai

I starten af året slog Bla Bla endelig dørene op ovre i den ende af JBR hvor Sheraton også ligger. Der ligger også en stor legeplads ved siden af Bla Bla, og denne del af stranden på JBR har tidligere været mest populær blandt familier med børn, men der er grund til at tro at demografien vil ændre sig væsentligt nu hvor Bla Bla er åben. Udover en gigantisk beach club af samme navn, huser Bla Bla også 20 barer og 3 restauranter, så mon ikke de partyløver, der før slog sine folder på Barasti hurtigt finder vej til Bla Bla i stedet?

Sammen med C fra LiloneoftheAshes tog jeg ned for at kigge nærmere på Bla Bla, og drikke drinks i eftermiddagssolen. C havde tidligere besøgt Bla Bla og var ret vild med deres morgenmads-deal til 65AED, men det var første gang for os begge to at se beachclub’en i aktion.

Vi ankom lige da Ladies Day var ved at være slut, og de fleste andre gæster bar præg af at have festet i solen i flere timer. Stemningen var lidt som på en af de store day clubs i Las Vegas, hvilket nok er en god ting, hvis man er i starten af 20’erne, men hvilket jeg må indrømme at jeg er ved at være lidt for gammel til at se charmen i.

Ingen af os havde badetøj med, så vi nød vores cocktails på den lille terrasse i behørig afstand til det våde element. Vores cocktails var ret standard beach club, men de snacks vi bestilte (en hotdog + en Crispy rice avocado) var bedre end forventet. Fyren som tog sig af vores bord, var også rigtig flink, og vi blev ikke glemt, selvom vi sad lidt afsides ovre i hjørnet.

Hvem skal besøge Bla Bla?

Bla Bla er helt sikkert et sjovt sted at tilbringe dagen hvis man er i 20’erne og gerne vil drikke noget, der er stærkere end ananasjuice mens man hygger sig ved poolen. Musikken er ret høj, så det er ikke lige stedet at slæbe bogen og strikketøjet med. I løbet af ugen er der flere gode deals inklusive Miami Beats Ladies Day (som vi crashede) hvor man får unlimited drinks & bar snacks for 150AED.


Bla Bla Beach Club, The Beach JBR, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje